دولت یازدهم از هیچ کمکی به صنعت دفاعی دریغ نکرد

استاندار گیلان در آیین رژه نیروهای مسلح به مناسبت ۲۹ فروردین ماه گفت: دولت یازدهم از هیچ کمکی به صنعت دفاعی دریغ نکرد و با افزایش ۷۷ درصدی بودجه این بخش، بیشترین حمایت ها را برای تقویت بنیه دفاعی کشور انجام داده است.

کد مطلب: ۶۱۴۷۲۳
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا از گیلان،محمدعلی نجفی روز سه شنبه در این مراسم با اشاره به حمایت ها و رهنمودهای رهبری برای رسیدن به خودکفایی و ارتقاء قوای دفاعی ارتش اظهار کرد: در بخش بنیه دفاعی نیز ۱۴۵ درصد رشد را شاهد بودیم و سهم بخش دفاعی از بودجه عمومی، از شش درصد سال ۹۲ به ۹ درصد در اواخر سال ۹۵ و ۹۶ رسیده است.
وی ادامه داد: ظرفیت تولید سازمان های دفاعی ۱۴۸ درصد و صادرات بخش دفاعی نیز در دولت یازدهم ۳۲۷ درصد رشد یافته و قدرت دفاعی ما بازدارنده است و علیه هیچ کشوری نیست .
نجفی با اشاره به این که کشور ما قربانی تجاوز ناجوانمردانه شد و از هیچ کس برای تقویت نیروهای مسلح و ساخت موشک و هواپیما اجازه نمی گیرد، افزود: در دولت یازدهم سامانه پدافندی s۳۰۰ با وجود فشارهای فراوان خارجی در اختیار نیروهای مسلح قرار گرفت و این، افتخاری برای دولت و نیروهای مسلح کشور است.
استاندار گیلان ارتش جمهوری اسلامی ایران را مایه آرامش ملت ایران و مردم منطقه خواند و تصریح کرد: این قدرت بزرگ، هدفش ایجاد صلح ، ثبات و امنیت در منطقه است .

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار