انفجار در تأسیسات پتروشیمی حیفا؛ آژیرها در ۳۰۰ نقطه فعال شد

تهران (پانا) - در حالی که آژیرهای خطر در صدها نقطه از سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمده، رسانه‌های اسرائیلی از اصابت موشک‌های ایران به تأسیسات حیفا، قطع برق گسترده و شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در مرکز سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.

کد مطلب: ۱۶۷۸۱۰۶
لینک کوتاه کپی شد
انفجار در تأسیسات پتروشیمی حیفا؛ آژیرها در ۳۰۰ نقطه فعال شد

رسانه‌های اسرائیلی از اصابت موشک‌های شلیک‌شده از سوی ایران به تأسیسات پتروشیمی واقع در خلیج حیفا خبر دادند که موجب وقوع انفجارهای شدید در این منطقه شده است. هم‌زمان با این حملات، آژیرهای هشدار در حدود ۳۰۰ نقطه از جمله تل‌آویو، قدس، حیفا و جولان اشغالی فعال شده‌اند.

به‌دنبال اصابت موشک‌ها، برق منطقه «کریات اتا» در خلیج حیفا قطع شده و سازمان پخش اسرائیل نیز تأیید کرده است که بخش‌هایی از این شهر با خاموشی گسترده روبه‌رو شده‌اند.

سرویس آمبولانس اسرائیل اعلام کرده تیم‌های امدادی گزارش‌هایی از سقوط موشک در چندین نقطه دریافت کرده‌اند.

رسانه صهیونیستی «والانیوز» اذعان کرده است که ایران طی دقایق اخیر سه موج موشکی متوالی شلیک کرده و بر اساس برآوردهای جمعیتی، حدود ۹ میلیون و ۴۴۶ هزار نفر از ساکنان مناطق هدف باید به پناهگاه‌ها منتقل شوند.

شبکه ۱۲ اسرائیل همچنین گزارش داد که سه حمله موشکی از ایران، شهر حیفا، مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی و بخش‌هایی از منطقه شهری تل‌آویو را هدف قرار داده است.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار