برنامه‌های دهه فجر با رویکرد مشارکت‌محور در مدارس بوشهر اجرا می‌شود

بوشهر(پانا) – سرپرست اداره فرهنگی، هنری و اردوهای آموزش و پرورش استان بوشهر با تشریح شیوه‌نامه برنامه‌های دهه فجر، بر اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری با محوریت مشارکت فعال دانش‌آموزان در مدارس و مراکز فرهنگی تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۶۵۹۷۸۰
لینک کوتاه کپی شد
برنامه‌های دهه فجر با رویکرد مشارکت‌محور در مدارس بوشهر اجرا می‌شود

فردوس آذرشب، سرپرست اداره فرهنگی ،  هنری و اردوها، در نشست تخصصی حوزه پرورشی، ایام‌الله دهه فجر را فرصتی اثرگذار برای تقویت هویت اسلامی و انقلابی دانش‌آموزان دانست و به تشریح جزئیات شیوه‌نامه اجرایی این مناسبت پرداخت. وی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی هدفمند در این ایام، بر لزوم اجرای فعالیت‌هایی متناسب با روحیه دانش‌آموزان و شرایط مدارس تأکید کرد.

سرپرست اداره فرهنگی، هنری و اردوهای آموزش و پرورش استان بوشهر، نواخته‌شدن زنگ انقلاب، برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی و هنری، اجرای مسابقات متنوع، اجرای سرودهای دانش‌آموزی و آیین برافراشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران را از جمله برنامه‌های پیش‌بینی‌شده دهه فجر عنوان کرد که با هماهنگی مدارس و مراکز فرهنگی استان اجرا خواهد شد.

وی همچنین بر ارزیابی دقیق میزان مشارکت شهرستان‌ها در اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری دهه فجر تأکید کرد و اجرای اثربخش این برنامه‌ها را نیازمند همکاری منسجم عوامل اجرایی، فرهنگی و آموزشی دانست.

برنامه‌های دهه فجر در مدارس استان بوشهر با رویکردی مشارکت‌محور و فرهنگی اجرا می‌شود و بستری برای نقش‌آفرینی فعال دانش‌آموزان در تقویت هویت ملی و انقلابی فراهم می‌کند.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار