دانشآموز همدانی روایت خود را از مهمانی در محضر رهبر انقلاب بیان کرد
فامنین (پانا)-دانشآموزفامنینی که به تازگی در مراسم ۱۳ آبان حسینیه امام خمینی(ره) تهران حضور داشته است، تجربه اولین دیدار خود با رهبر معظم انقلاب را یک کلاس درس امیدبخش، صمیمی و ساده توصیف کرد.
سیده حنانه حسنی، دانشآموز فامنینی، در شرح تجربه خود از این مهمانی خاص اظهار کرد:« فضای بیت بسیار ساده و صمیمی بود. دانشآموزان از شهرهای مختلف دعوت شده بودند و از ابتدای مراسم چشمها نگران و دلها منتظر لحظهای بود که پرده آبی حسینیه کنار رود و رهبر معظم انقلاب وارد حسینیه شوند.»
وی افزود:« پس از اجرای سرود، شاهنامهخوانی و گفتگوی چند تن از فرزندان معزز شهدای جنگ اخیر، رهبر انقلاب با صدای تکبیر و شعار «حیدر حیدر» حاضران وارد حسینیه شدند و به گرمی و با محبت به میهمانان خوش آمد گفتند. »
حسنی اضافه کرد:« نشستن پای صحبتهای ایشان همانند یک کلاس درس بود. در طول ۴۵ دقیقه سخنرانی، رهبر معظم انقلاب به بخشهای مختلفی پرداختند. در قسمتی از صحبتهایشان، دانشآموزان را به خودباوری و زنده نگه داشتن امید در جامعه دعوت کردند و سپس با مرور وقایع پیش از انقلاب به دشمنی تاریخی آمریکا با مردم ایران اشاره کرده و نقش دانشآموزان را در پیروزی انقلاب اسلامی ایران مهم برشمردند.»
وی در پایان تأکید کرد:« این دیدار اگرچه کوتاه و مختصر برگزار شد اما تجربهای شیرین و خاطرهانگیز برایم بود که با صرف ناهار در حسینیه امام خمینی(ره) در ذهنم ماندگار شد.»
ارسال دیدگاه