پیام مرجع عالیقدر حضرت آیتاللهالعظمی جعفر سبحانی:
قرآن، حبلالله متینی است که پیوند استوار میان زمین و آسمان را برقرار میکند
تهران (پانا) - پیام مرجع عالیقدر حضرت آیتاللهالعظمی جعفر سبحانی به مناسبت برگزاری سیاُمین کنگره سراسری قرآن کریم سمپاد کشور، در مراسم پایانی این کنگره قرائت شد.
پیام مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی سبحانی به کنگره قرآنی دانش آموزان سمپاد کشور توسط سید محمد علی صمدانی؛ رئیس رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش استان قم و رئیس دبیرخانه کنگره سیاُم مستقر در اداره کل آموزش و پرورش استان قم در سیاُمین کنگره سراسری قرآن کریم سمپاد قرائت شد. متن این پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمد لله رب العالمین، وصلى الله على سید محمد و آله الطاهر بین، ولعنة الله على أعدائهم أجمعین من الآن إلى قیام یوم
قرآن کریم یکی از دو یاد گارگران سنگی است که پیامبر خاتم (صلى الله علیه و آله وسلم) از خود به جای نهاد تا همراه با عترت طاهره (علیهم السلام)، ضامن سعادت و هدایت بشر تا قیام قیامت باشد. آری، این حبل الله المتین» و پیوند استوار میان زمین و آسمان، به تصریح خود قرآن، نوری است فروزان در دل ظلمات چراغی هدایتگر در وادیِ شبهات و گمراهی ها.
خوشا به حال آنان که به هر نحوی در خدمت این کتاب الهی اند خواه با قرائت و حفظ و آموزش آن و خواه با تفسیر تبیین، تعلیم و ترویج مفاهیم بلندش در میان جامعه.
و خوشابه حال شما دانش آموزان عزیز واستعدادهای درخشان، ونیز دست اندرکاران و برگزار کنندگان این کنگره نورانی که خالصانه در مسیر قرآن گام بری دارید.
اینجانب از تلاش های ارزشمند شما صمیمانه قدردانی می کنم و از درگاه خدای منان، پاداشی در خور و اجری عظیم برای همه شما سألت دارم.
امید است تا پایان عمر در همین مسیر نور و معرفت ثابت قدم بمانید و سعادت دنیا و آخرت خویش را تضمین کنید.
قم جعفر سنجانی

ارسال دیدگاه