اهدای بیش از ۴۳۰ بسته لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان نیازمند در آذربایجان شرقی

تبریز (پانا) - به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و در راستای ترویج فرهنگ نوع‌دوستی و حمایت از دانش‌آموزان نیازمند، بیش از ۴۳۰ بسته لوازم‌التحریر با مشارکت خیرین نیک‌اندیش و با همکاری اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی تهیه و میان دانش‌آموزان استان توزیع شد.

کد مطلب: ۱۶۱۹۶۴۸
لینک کوتاه کپی شد
اهدای بیش از ۴۳۰ بسته لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان نیازمند در آذربایجان شرقی

در این طرح خداپسندانه، با اهدای ۸۴ بسته لوازم‌التحریر به ارزش ۳۳ میلیون ریال و با اهدای ۳۵۰ بسته به ارزش ۶۰ میلیون ریال نقش مؤثری در حمایت از دانش‌آموزان کم‌برخوردار ایفا کردند.

از مجموع این بسته‌ها، ۸۴ بسته اهدایی خانم تاجیک و ۱۵۰ بسته دیگر در باغ معروف تبریز میان دانش‌آموزان مناطق کمتر برخوردار توزیع شد  همچنین ۲۰۰ بسته دیگر نیز در نواحی یک و پنج تبریز و منطقه سراب در اختیار دانش‌آموزان نیازمند قرار گرفت.

هدف از اجرای این اقدام خیرخواهانه، فراهم‌سازی فرصت‌های برابر آموزشی و کاهش دغدغه‌های خانواده‌های کم‌برخوردار در تأمین ملزومات تحصیلی فرزندانشان است.

اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی ضمن قدردانی از مشارکت ارزشمند این خیرین گرامی اعلام کرد: تداوم چنین حرکت‌های انسان‌دوستانه، نقش بسزایی در ارتقای کیفیت آموزش، افزایش انگیزه تحصیلی دانش‌آموزان و تحقق عدالت آموزشی در مناطق مختلف استان دارد.

این اداره‌کل همچنین از همه خیران و نیکوکاران دعوت می‌کند تا با پیوستن به پویش‌های مدرسه‌سازی و تجهیز مدارس، در مسیر ساخت آینده‌ای روشن برای فرزندان این سرزمین سهیم باشند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار