نخستین مدرسه خیّرساز مهندس اصغر کاشانی در کاشان افتتاح میشود
کاشان (پانا) - نخستین مدرسه خیّرساز مهندس اصغر کاشانی با هدف گسترش عدالت آموزشی و ارتقای زیرساختهای علمی در منطقه لتحر کاشان، روز پنجشنبه ۱۰ مهرماه با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهرهبرداری میرسد.

محمد کتابچی، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسهساز کاشان با اشاره به افتتاح نخستین مدرسه خیّرساز مهندس اصغر کاشانی گفت: این مرکز آموزشی با حضور علی فرهادی (معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش) و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی افزود: این مدرسه با اعتباری بالغ بر ۱۲۵ میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۱۶۰۰ مترمربع و با زیر بنای ۷۱۰ مترمربع طی یک سال ساخته شده و دارای ۶ باب کلاس درس است.
مدیرعامل مجمع خیرین مدرسهساز کاشان با بیان اینکه این اقدام در راستای تحقق شعار عدالت آموزشی صورت گرفته است، تصریح کرد: در روزهای آینده نیز دو مدرسه خیرساز دیگر به نامهای شهید حسین مازوچی و زندهیاد بانو فاطمه حداد کاشانی با حضور مسئولان کشوری و استانی افتتاح خواهد شد.
کتابچی خاطرنشان کرد: برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ در مجموع ۸ پروژه آموزشی و فرهنگی توسط مجمع خیرین مدرسهساز کاشان به بهرهبرداری خواهد رسید که شامل سه مدرسه، سالنهای ورزشی، کتابخانه و دیگر فضاهای فرهنگی و آموزشی است.
ارسال دیدگاه