آذرکیش در افتتاحیه دوره کشوری توانمندسازی نیروی انسانی معاونت آموزش متوسطه:

مدارس کشور باید به کانون‌های تحول‌آفرین در مسیر پیشرفت و توسعه ملی تبدیل شوند‌

تهران (پانا) - معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر ضرورت ایجاد تحولی بنیادین در فرآیندهای آموزش و یادگیری، خواستار بهره‌گیری هرچه بیشتر از شیوه‌های نوین و فناوری‌های پیشرفته به‌منظور انطباق با تحولات سریع و گسترده جهانی شد.

کد مطلب: ۱۵۸۵۵۹۱
لینک کوتاه کپی شد
 مدارس کشور باید به کانون‌های تحول‌آفرین در مسیر پیشرفت و توسعه ملی تبدیل شوند‌

‌سیدمصطفی آذرکیش، ‌روز شنبه ۲۱ تیرماه در مراسم افتتاحیه دوره کشوری توانمندسازی نیروی انسانی معاونت آموزش متوسطه که در استان خراسان رضوی و در شهر مشهد مقدس برگزار شد، حضور یافت. آذرکیش در این آیین با تاکید بر ضرورت ایجاد تحولی بنیادین در فرآیندهای آموزش و یادگیری، خواستار بهره‌گیری هرچه بیشتر از شیوه‌های نوین و فناوری‌های پیشرفته به‌منظور انطباق با تحولات سریع و گسترده جهانی شد.

وی با اشاره به اهمیت تسلط بر رویکردهای خلاقانه و روش‌های نوین آموزشی تصریح کرد: زمانی که سخن از تحول در فرآیندهای آموزشی به میان می‌آید، مقصود ما تغییرات عمیق و ارتقای محسوس در شیوه‌ها و ابزارهای یاددهی و یادگیری است که باید متناسب با نیازهای امروز و فردای جامعه طراحی و اجرا شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در ادامه افزود: استفاده از ظرفیت آموزش‌های آنلاین و بسته‌های آموزشی تعاملی از ارکان اصلی تلفیق فناوری‌های نوین در نظام آموزشی کشور به‌شمار می‌رود و باید به‌عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از فرآیند تدریس و یادگیری مورد توجه جدی قرار گیرد.

‌عضو شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش  با اشاره به تاکیدات سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: این سند ملی بر اصلاح و ارتقای شیوه‌های تعلیم و تربیت با محوریت خلاقیت، نوآوری، کار تیمی، تفکر انتقادی و نقش الگویی معلمان تاکید دارد و همه ما موظفیم این سیاست‌ها را در برنامه‌ریزی‌های آموزشی اجرایی کنیم.

وی همچنین با اشاره به نامگذاری این دوره آموزشی تحت عنوان «توانمندسازی منابع انسانی» اظهار داشت: امروزه تاکید اصلی بر سرمایه انسانی است؛ چرا که این سرمایه ارزشمند می‌تواند سایر ظرفیت‌ها و سرمایه‌های کشور را فعال و موثر سازد. در این دوره آموزشی دو روزه نیز مباحث مربوط به بازنگری و به‌روزرسانی محتوای آموزشی به‌طور جدی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

آذرکیش در ادامه سخنان خود، به نگاه ویژه رئیس‌جمهور به حوزه آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: رئیس‌جمهور با اهتمامی کم‌نظیر، توسعه زیرساخت‌های آموزشی، رفع محرومیت از مدارس مناطق کمتر برخوردار و ارتقای کیفیت آموزشی را در دستور کار دولت قرار داده است و این توجه ویژه حتی در شرایط حساس کشور نیز تداوم داشته است؛ چنان‌که تنها دو ساعت پس از اعلام آتش‌بس، رئیس‌جمهور پیگیر وضعیت آموزش و پرورش بوده و بر اهمیت این حوزه تاکید کرده است.

وی در پایان ضمن اشاره به مسئولیت خطیر نظام تعلیم و تربیت در دوران پیشِ‌رو، اظهار داشت: امروز در فضایی آکنده از حمایت و توجه مسئولان عالی‌رتبه کشور به آموزش و پرورش قرار داریم و این فرصت مغتنم، ما را ملزم می‌سازد تا با عزمی راسخ و برنامه‌ریزی دقیق، برنامه تحول را که حرکتی عمیق و بنیادین است، به‌طور کامل محقق کنیم. محورهای اصلی این برنامه، ارتقای کیفیت آموزشی، استقرار عدالت آموزشی و توسعه مهارت‌آموزی در میان دانش‌آموزان است. هدف نهایی ما این است که مدارس کشور به کانون‌های تحول‌آفرین در مسیر پیشرفت و توسعه ملی تبدیل شوند.

آذرکیش در خاتمه سخنان خود یادآور شد: در سال گذشته دستورالعمل‌هایی برای اجرای الگوی «مدرسه تراز سند تحول بنیادین» تدوین شده است که مسیر عملیاتی شدن اهداف کلان این سند ملی را در مدارس کشور مشخص می‌سازد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار