معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد تاکید کرد:

مقاوم‌سازی فرهنگی ضرورت امروز و فردا

تهران (پانا) - معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اکنون که در دوران جنگ با صهیونیسم به سر می‌بریم و ناجوانمردانه از سوی رژیم کودک‌کش اسرائیل مورد تهاجم قرار گرفته‌ایم باید روی موضوع مقاوم‌سازی فرهنگی، برنامه‌ریزی داشته باشیم.

کد مطلب: ۱۵۸۲۸۲۵
لینک کوتاه کپی شد
مقاوم‌سازی فرهنگی ضرورت امروز و فردا
حجت الاسلام ارباب سلیمانی در دیدار با جمعی از مدیران و معاونین خود گفت: اکنون که در دوران جنگ با صهیونیسم به سر می‌بریم و ناجوانمردانه از سوی رژیم کودک‌کش اسرائیل مورد تهاجم قرار گرفته‌ایم باید روی موضوع مقاوم‌سازی فرهنگی، برنامه‌ریزی داشته باشیم. 

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: در هر شرایطی که هستیم نسبت به وظیفه مهمی که بر دوش ما و فعالان قرآنی قرار داده شده است بی تفاوت نباشیم، ولو در ایام دورکاری و جنگ با دشمن؛ حالا هر کدام به قدر توانمان، هم جمعی و هم متمرکز برنامه ریزی کنیم، قرآن می فرماید: "قُلْ إِنَّمَا أَعِظُکُمْ بِوَاحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَفُرَادَى ثُمَّ تَتَفَکَّرُوا اول سخن از کار گروهی است ، بعد سخن از کار فردی است. 

حجت الاسلام سلیمانی گفت: در این شرایط جنگی تا آنجایی که می توانیم باید در کنار هم باشیم و با یک ایده مشترک و با یک برنامه جامع حرکت کنیم و اگر نشد باز هم وظیفه از دوش ما برداشته نشده است لذا به قدر توانمان باید حرکت کنیم. این نکته اول که باید روی موضوع مقاوم سازی فرهنگی با رویکرد قرآن و عترت تمرکز کنیم و با توجه به ماموریتی که به عهده ما گذاشته شده است چاره اندیشی کنیم و نسبت به مسایل روز بی تفاوت نباشیم. این مقاوم سازی فرهنگی رسالت امروز و فردای ماست. نکته دوم تقویت روحیه امید در دل مردم است. قرآن در سوره مبارک بقره آیه ۲۴۹ داستان جنگ طالوت و جالوت را بیان می کند و می فرماید مردمی که در زمان حضرت طالوت بودند به دو گروه تقسیم شدند. گروهی که می ترسیدن و گروهی که محکم و استوار ایستادند. این آزمایش در همه دوران ها بوده است الان هم هست. آینده هم خواهد بود. همیشه آحاد جامعه به دو گروه تقسیم شدند. یک گروهی که دنیا در نظرشان جلوه گیری و به خاطر همین روحیه دنیا در نظرشان خودنمایی می کرد. این دلبستگی هایی که وجود دارد ترس ایجاد می کند و یک گروه هم ضمن این که به همه جلوه های دنیا می نگرد ایمانشان محکم و استوار و نگاهشان به دور دست ها است .‌ عاقبت اندیش است.

معاون قرآنی وزیر افزود: اهل ایمان نگاهش به دور دست هاست. اهل ایمان اهل استقامت است . انسان مومن و متوکل با جزر و مدهای روزگار از کوره در نمی رود. از مسیر منحرف نمی شود. محکم می ایستد. مومن مثل کوه استوار است و این حوادث روزگار مومن را متزلزل نمی کند چرا که مومن با خدا معامله کرده است و قرآن راه مقاومت و ایستادگی را به ما نشان داده است. 

حجت‌الاسلام سلیمانی تاکید کرد:  مهمترین مسئله این است که ما ایمان مردم را نسبت به مبدا و معاد تقویت کنیم . ایمانشان را نسبت به قیامت محکم کنیم حال از کجا باید شروع کنیم . قرآن می فرماید از خودتان شروع کنید. خودتان را استوار کنید. محکم کنید. بعد اطرافیانتان را. اما چطور می شود بر ترس غلبه کرد؟ بله. ترس یک امر عادی است. هر انسانی ممکن است بترسد. در روایات و در آیات قرآن برای مقابله با ترس راهکار داریم لذا نباید سرود نا امیدی سر بدهیم. دشمن آمده و سنگی انداخته و رفته است  و ما به عنوان یکی از فعالان قرآنی وظیفه داریم تا از آیات و روایات بهره بگیریم و روحیه امید و خود باوری را به جامعه تزریق کنیم .

معاون قرآن و عترت گفت: در دومین روز تهاجم دشمن به کشور و در روز عید غدیر با همت دستگاههای  قرآنی کشور قرارگاه قرآنی در پایتخت کشور فعال شد تا از همه ظرفیت‌های قرآنی موجود در کشور برای مقابله با تهاجم دشمن و تقویت روحیه امید و خودباوری در مردم  بهره گیرد. 

سلیمانی افزود: معاونت قرآن و عترت نیز در این قرار گاه عضویت دارد و در سه جلسه ای که در شورای عالی قرآن تشکیل شد و نماینده معاونت حضور فعال داشته است. 

معاون قرآن و عترت در خاتمه تشکیل کارگروهی متشکل از مدیران این معاونت را برای  شرایط بحرانی پیشنهاد داد تا کوچکترین خللی در وظایف ذاتی معاونت ایجاد نشود  و گفت:  سه ضلع قرآن  و عترت ؛ مساجد و بقاع متبرکه را مهمترین ظرفیتهای موجود در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست و گفت : این سه رکن موجود می تواند موجب هم افزایی فعالیتهای دینی و قرآنی  باشد و در شرایط جنگی محور مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن را تقویت و روحیه امید و خودباوری را در کشور گسترش دهند.

معاون قرآنی وزیر افزود: به فضل الهی به آینده امیدواریم و پیروزی از آن مومنان واقعی است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار