محقق تاریخ درگفتوگو با پانا:
دزفول ، نماد صبوری و مقاومت ایران است
کرج(پانا)- محقق تاریخ ایران اسلامی گفت: در دوران دفاع مقدس مقاومت و پایداری مردم دزفول ، اتحاد و روحیه تعاون و همکاری مردمان ایران زمین را به کل دنیا نشان داد.

سمانه رحیمی به مناسبت روز حماسه مردم دزفول در ۸ سال دفاع مقدس در گفتوگو با پانا عنوان کرد:« پس از پیروزی انقلاب اسلامی سپاه پاسداران تازه شکل گرفته بود و ارتش و سپاه در حال مجهز شدن و نیرو گرفتن بودند و هنوز آمادگی کافی برای دفاع نداشتند که در شهریور ۱۳۵۹ ارتش صدام از اوضاع کشور ایران سوءاستفاده و حمله نظامی به کشور عزیزمان را آغاز کرد. ارتش صدام با موشک ، توپ و هواپیما به شهرهای ایران حمله میکرد. یکی از مقاومترین شهرهای ایران در ۸ سال دفاع مقدس ، شهر دزفول ، در شمال خوزستان بود. دلیل حمله صدام به این شهر این بود که دزفول دروازه ورود به خوزستان بود و از طریق آن میتوانست به کل شهر تسلط یابد اما با مقاومت مردم غیور دزفول آرزوهای حاکم ظالم عراق نقش بر آب شد.»
رحیمی درباره دلیل انتخاب دزفول به عنوان شهر مقاومت افزود:«مقاومت و پایداری مردم دزفول با وجود حملات هوایی و موشکی، حضور جوانان و اتحاد آنان در جبهههای جنگ برای جلوگیری از ورود دشمن و دل بستن به شهر و ترک نکردن محل زندگی خود و دفاع از آن تا آخرین نفس از جمله دلایلی بود که باعث گردید در چهارم خرداد ۱۳۶۶ لوح زرینی به دزفول اعطا شود و این شهر بردبار و غیور با پیشینه تاریخی به عنوان شهر مقاومت کشور معرفی شود و در تقویم روز ۴ خرداد را به عنوان روز دزفول از آن خود نماید. »
رحیمی در پایان گفت:« ثبت ۴ خرداد به عنوان روز دزفول برای پاسداشت مردم فداکار و وطندوست دزفول است که با ایثارگریها و جانفشانی خود الگویی برای دیگر شهرها گشتند. در دوران دفاع مقدس مقاومت و پایداری مردم دزفول ، اتحاد، انسجام و روحیه تعاون و همکاری مردمان ایران زمین را به کل دنیا نشان داد.»
ارسال دیدگاه