مروت پور در گفت وگو با پانا اعلام کرد:

صادرات 1.6 میلیارد دلار صنایع غذایی/حضورکم رنگ برندهای مطرح در نمایشگاه˝اگروفود˝

خبرگزاری پانا : عضوکانون انجمن های صنفی صنایع غذایی از صادرات 1.6 میلیارد دلاری صنایع غذایی خبرداد و افزود: عوارض صادراتی،ناهماهنگی سیاستهای تولیدی باسیاستهای کلان صادراتی،تامین مواداولیه وگرانی قیمت تمام شده محصولات از دیگر مشکلاتی است که فعالان این بخش با آن مواجه اند.

کد مطلب: ۹۱۰۰۶
لینک کوتاه کپی شد

علیرضا مروت پور در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی پانا، به مشکلات فعالان صنعت غذا اشاره کرد و افزود: نوسانات نرخ ارز، تعهدات برگشت ارز، مشکلات تامین مالی وسرمایه درگردش، بالابودن برخی تعرفه‌های ورودکالاهای ایرانی به کشورهای هدف وفرسودگی خطوط فرآوری وبسته بندی برخی محصولات از جمله این مشکلات است.
وی افزود: عوارض صادراتی،ناهماهنگی سیاستهای تولیدی باسیاستهای کلان صادراتی،تامین مواداولیه وگرانی قیمت تمام شده محصولات از دیگر مشکلاتی است که فعالان این بخش با آن مواجه اند.
مروت پور اظهارکرد: این مواردازجمله چالش‌هایی است که برسرراه صادرات محصولات کشاورزی و صنعت غذا وجود دارد.
عضوکانون انجمن های صنفی صنایع غذایی درباره میزان صادرات صنعت غذای کشور ،تصریح کرد: صادرات صنایع غذایی ازنظرارزشی به 1.6 میلیارددلاررسیده است.
مروت پور تاکید کرد: صادرات صنعت غذابا وجود ظرفیتهای بسیارمناسب درسال 91،به واسطه اعمال برخی محدودیتهاوممنوعیتهای صادراتی به ظرفیت واقعی نرسید.
وی تصریح کرد: حضوربرندهای مطرح صنعت غذادرنمایشگاه اگروفودکاهشی داشته که یکی از مهمترین دلایل آن افزایش تحریمهاست.
عضوکانون انجمن های صنفی صنایع غذایی تصریح کرد: مشکلات تولید و صادرات در بخش کشاورزی می تواند به ایجادچالش‌های جدی درحوزه تولید صنعت غذا منجر شود .
مروت پور با بیان اینکه ایران ظرفیت های قابل توجهی برای تولید محصولات با برند حلال دارد، تصریح کرد: متاسفانه سهم ایران از برند حلال بسیار ناچیزاست و حتی کشورهایی که جمعیت مسلمان آنهادر اقلیت قرار دارد، گوی سبقت را در این بخش از ایران ربوده اند.
وی با اشاره به اینکه در تعدادی از صنایع غذایی مانند شیرینی و شکلات،نان های صنعتی و صنایع لبنی ازفناوری های روز استفاده می‌شود، تصریح کرد: صادرات شیرینی و شکلات کشور بالغ بر 500 میلیون دلار است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار