معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل:

70 هزار نفر در رشته‌های صنایع دستی در اردبیل فعالیت می‌کنند

اردبیل (پانا) - معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: در حال حاضر 70 هزار نفر در استان اردبیل در رشته‌های مختلف صنایع دستی فعالیت می‌کنند.

کد مطلب: ۸۳۹۶۱۶
لینک کوتاه کپی شد
70 هزار نفر در رشته‌های صنایع دستی در اردبیل فعالیت می‌کنند

ملکه گلمغانی‌زاده در آئین افتتاح سومین نمایشگاه تخصصی قلمزنی فلز در نگارخانه خطایی اردبیل، اظهار کرد: در جای جای این استان از شمال تا جنوب و شرق تا غرب انواع هنرصنعت مشاهده می‌شود که تاکنون ورنی مغان، جاجیم خلخال و گلیم عنبران نشان جغرافیایی دریافت کرده‌اند و در بیش از 60 رشته صنایع دستی علاقمندان مشغول تولید این آثار ارزشمند هستند.

وی خاطرنشان کرد: هنر قلمزنی از پیشینه ارزشمند و تمدن‌ساز برخوردار است به طوری که در سال‌های اخیر علاقمندان بیشماری تلاش می‌کنند تا این هنرصنعت رو به منسوخ را به نوعی احیا کرده و به توسعه و گسترش آن کمک کنند.

معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل افزود: این نمایشگاه در گرامیداشت هفته استان اردبیل به همت فعالان این رشته صنایع دستی در حال برگزاری است ولی ما در طول سال ماهانه با برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی صنایع دستی تلاش می‌کنیم تا زمینه معرفی آثار ارزشمند هنرمندان را فراهم کنیم.

گلمغانی‌زاده همچنین به فعالیت 10 مرکز آموزش صنایع دستی در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: به زودی اولین بازارچه عرضه محصولات صنایع دستی و سوغات استان اردبیل کلنگ‌زنی شده و زمینه احداث آن فراهم می‌آید.

در این مراسم عطایی از فعالان و هنرمندان رشته قلمزنی نیز بیان کرد: از سال 86 احیای رشته قلمزنی روی فلز آغاز شده به طوری که در چهار سال اخیر کارگاه‌های قلزمنی در مناطق مختلف استان فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون بیش از 180 نفر در این رشته فعال هستند.

وی آموزش 560 نفر از علاقمندان این رشته صنایع دستی را یادآور شد و گفت: ما مشکلی از بابت فروش محصولات صنایع دستی نداریم بلکه از نظر مکان و راه‌اندازی کارگاه با مشکلاتی روبرو هستیم که انتظار می‌رود با همکاری دلسوزان این حوزه مشکلات برطرف شود.

عطایی ادامه داد: در این نمایشگاه که برای سومین سال متوالی و به صورت تخصصی برگزار می‌شود هنرمندان در قالب 210 اثر تولیدات خود را در معرض نمایش گذاشتند تا علاقمندان صنایع دستی از نزدیک با این آثار آشنا شده و پیوندی نزدیک با اصالت و هنر و فرهنگ این مرز و بوم احساس کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار