مدیر کل آموزش و پرورش گلستان: مدارس خشتی استان گلستان امسال حذف می‌شود

گرگان(پانا) - مدیر کل آموزش و پرورش گلستان با بیان اینکه در سال تحصیلی گذشته 31 مدرسه خشتی درگلستان فعالیت می‌کردند، وعده داد که امسال همه آنها حذف خواهد شد.

کد مطلب: ۸۳۵۱۷۱
لینک کوتاه کپی شد
مدیر کل آموزش و پرورش گلستان:  مدارس خشتی استان گلستان امسال حذف می‌شود

احسان گوهری‌ راد اظهارکرد: ۱۴۰ کلاس کانکسی (پیش ساخته) استاندارد در گلستان وجود دارد که اغلب مدیران از آن برای دفتر و آزمایشگاه استفاده می‌کنند.

وی افزود: ساخت مدرسه در همه روستاهای استان امکان پذیر نیست، چرا که ساکنان آن ییلاق، قشلاق می‌کنند و یا تعداد دانش‌آموزان آن خیلی کم است و ساخت مدرسه با هزینه بیش از 200 میلیون تومان در این مکان‌ها به صرفه نیست. این امرباعث هدر رفتن بیت المال می‌شود بنابراین در این مکان‌ها استفاده از کلاس‌های پیش‌ساخته مناسب‌تر است.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان تصریح کرد: 3 هزار مدرسه تخریبی و یا نیازمند مقاوم سازی در گلستان وجود دارد.

72 پروژه آموزشی در دست ساخت است

وی ادامه داد: ۷۲ پروژه در دست ساخت داریم که از این تعداد ۳۵ پروژه آن از محل خیران در مهر به آموزش و پرورش تحویل داده می‌شود که 30 پروژه آن با مشارکت مردم و دارای 160 کلاس است .

گوهری‌ راد بیان کرد: ۳۰ درصد مدارس ما تخریبی و ۲۵ درصد کلاس‌های ما نیازمند مقاوم سازی است.

پاکت های خیری تشویق نوجوانان به کار خیری است

این مقام مسئول با بیان اینکه متاسفانه خیر جدیدی در گلستان نداریم، ادامه داد: انتظار کمک بزرگی از مردم نیست اما پاکت‌هایی که از سوی مجمع خیرین در اختیار 330 هزار دانش‌آموز قرار می‌گیرد بزرگترین فرهنگ‌سازی جهت تشویق به کار خیری است.

گوهری راد تاکید کرد: باید از ظرفیت‌های برون استانی برای حضور خیران بزرگ در استان بهره ببریم تا کمبود فضاهای آموزشی در گلستان به حداقل برسد.

وی یادآورشد: بسیاری از فرهنگیان استان ازجمله شهرهای گرگان، گنبد، کلاله با کسر از حقوق در عرصه مدرسه‌سازی به ما کمک می‌کنند و این باید در بین سایر نهادها فرهنگ شود.

29 میلیارد و 400 میلیون تومان تعهد خیران در سال 96

گوهری راد حضور بانوان در عرصه خیری را ارزشمند دانست و افزود: هشت بانوی خیر گرگان منازل خود را وقف آموزشی کرده‌اند تا پس از فوت آنان در اختیار آموزش و پرورش استان قرار بگیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان در خاتمه بیان کرد: در سال 95 ،هفت و نیم میلیارد تومان مشارکت‌های مردمی در امر مدرسه‌سازی تحقق پیدا کرده است و در سال 96، بیست و نه میلیارد و چهارصد میلیون تومان که خیرین تعهد کرده‌اند و تاکنون به طور کامل محقق نشده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار