سالانه 400 هزار تن محصول خارج فصل تولید می شود
زاهدان(پانا)- رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سالانه 400 هزار تن محصول خارج از فصل در این استان تولید می شود که نقش تعیین کننده ای در تنظیم بازار کشور دارد.
به گزارش ایرنا مجتبی پیری اظهار داشت: 15 هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به کشت محصولات خارج از فصل اختصاص دارد.
وی ادامه داد: هندوانه، پیاز، گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، سیب زمینی و سبزیجات برگی عمده محصولات تولیدی خارج از فصل سیستان و بلوچستان را تشکیل می دهند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از تولید سالانه 48 هزار و 785 تن محصولات گلخانه ای خبر داد و افزود: چهار هزار و 814 واحد گلخانه در این استان وجود دارد که شامل 260 هکتار می شود.
سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید 2 بار محصول را دارند.
به گزارش ایرنا مجتبی پیری اظهار داشت: 15 هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به کشت محصولات خارج از فصل اختصاص دارد.
وی ادامه داد: هندوانه، پیاز، گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، سیب زمینی و سبزیجات برگی عمده محصولات تولیدی خارج از فصل سیستان و بلوچستان را تشکیل می دهند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از تولید سالانه 48 هزار و 785 تن محصولات گلخانه ای خبر داد و افزود: چهار هزار و 814 واحد گلخانه در این استان وجود دارد که شامل 260 هکتار می شود.
سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید 2 بار محصول را دارند.
خبرنگار دانش آموز/ مبین جلال کمالی
ارسال دیدگاه