مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل:

25 موافقت اصولی اولیه سرمایه گذاری گردشگری در استان اردبیل صادر شد

مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: از ابتدای سال جاری 25 موافقت اصولی اولیه در حوزه سرمایه گذاری گردشگری این استان صادر شده است.

کد مطلب: ۶۷۷۸۳۴
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا استان اردبیل، کریم حاجی زاده افزود: علاوه بر این هشت مورد موافقت اصولی نیز صادر شده است .
وی به صدور هشت جواز ایجاد ، اصلاح و تکمیل زیرساخت های گردشگری اشاره و تاکید کرد: پس از درخواست متقاضی سرمایه گذاری کمیته فنی سرمایه گذاری درخواست وی را بررسی کرده و موافقت اولیه صادر می کند .
مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان همچنین اظهار کرد: بعد از موافقت اولیه استعلام های لازم از ادارات صورت گرفته و در صورتی که بلامانع باشد ، نقشه معماری نیز درخواست می شود که در صورت تایید موافقت اصولی صادر می شود .
حاجی زاده افزود: صدور موافقت اصولی به معنی مجوز احداث نیست و سرمایه گذار باید قبل از احداث مطالعات زیست محیطی طرح را به همراه نقشه های اجرایی ارائه دهد که بعد از تائید پروانه احداث صادر می شود .
وی همچنین از معرفی 12 متقاضی سرمایه گذاری برای دریافت تسهیلات بانکی خبر داد و گفت: معرفی در قالب تفاهم نامه بانک سینا ، وزارت کشور و سازمان میراث فرهنگی صورت گرفته است .
حاجی زاده افزود: تاکنون فقط یک متقاضی توانسته با رعایت ضوابط بانک تسهیلات دریافت کند و مابقی بعد از آماده سازی ضوابط بانکی می توانند تسهیلات خود را اخذ کنند .
گفتنی است:استان اردبیل با یک میلیون و 248 هزار نفر جمعیت با استان های گیلان، زنجان و آذربایجان شرقی همسایه بوده و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این خطه در نظر گرفته شده است .
پل معلق مشگین شهر ، کوه سبلان با ظرفیت کوهنوردی و وجود پیست اسکی آلوارس در 12 کیلومتری سرعین و شهر چشمه های بهشتی از جاذبه های گردشگری ، ورزشی استان اردبیل است .
مجموعه تاریخی بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی به عنوان نگین بناهای باستانی استان ، بقعه شیخ کلخوران متعلق به امین الدین جبرئیل پدر شیخ صفی الدین اسحق جد سلاطین صفوی واقع در روستای کلخوران ، خانه ارشادی ، حمام ملاهادی ، برج شاطر ، پل هفت چشمه ، مجموعه بازار تاریخی و مسجد جمعه از دیگر جاذبه های اردبیل هستند .
همچنین مقبره شیخ حیدر ، کاروانسرای قانلی بولاغ ، سنگ نبشته های ساسانی ، قلعه های دیو ، قهقهه و کهنه در مشگین شهر ، قیز قلعه و شاه تپه در گرمی ، حمام سنگی در کوثر ، قلعه بوینی یوغون در نیر ، هفت تپه در خلخال و بناهای باستانی بازمانده از دوره های مختلف در گوشه و کنار این خطه نمونه هایی از تاریخ و فرهنگ این دیار است .
دهکده صخره ای باستانی ویند کلخوران ، تپه های باستانی آناهیتا ، گورستان سنگی پیرازمیان ، کلیسای مریم مقدس ، کاروانسرای شاه عباسی ، شهر یئری ، شیروان دره سی ، عمارت آقازاده اردبیلی ، منطقه گردشگری کپز و ازناو ، منطقه حفاظت شده آق داغ ، ژئوپارک دربند مشکول ، گیلوان ، آبشارهای سردابه ، گورگور ، شورشورنه ، آق بلاغ (سیبیه خانی) ، دیز و نره گر و غارهای تاریخی لاهرود و هفت خانه از دیگر آثار قابل توجه هستند .
همچنین موزه مفاخر دینی ، موزه تخصصی باستان شناسی ، موزه چینی خانه مجموعه شیخ صفی ، موزه مردم شناسی ، موزه صنایع دستی و موزه تاریخ طبیعی اردبیل از دیگر جاذبه هایی است که گوشه هایی از تاریخ و تمدن این دیار را به نمایش گذاشته است .

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار