هشدار درباره خلاءقانونی برای ایمنی ساختمانهای بلندمرتبه

شناسایی 12ساختمان مشابه پلاسکو در مناطق ۱۱ و ۱۲

عضو شورای شهر تهران گفت:بعد از حادثه پلاسکو در مناطق ۱۱و ۱۲، دوازده ساختمان را شناسایی و تذکر لازم برای پیشگیری از حوادث به این ساختمان ها داده شد. سوال من این است چرا تنها ساختمان پلاسکو در مسیر بهبود شرایط قرار گرفت و چرا باقی مورد توجه قرار نگرفته اند.

کد مطلب: ۶۶۱۱۰۰
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار پانا ، محسن هاشمی پس از نطق پیش از دستور چهارمین جلسه شورا، با تاکید بر اینکه اگر لازم است قانون و مصوبه ای داشته باشیم لازم است کمیسیون ها به این مهم بپردازند افزود: لازم است ساختمان های ۶ طبقه یا بیشتر را ملزم به تطبیق با آیین نامه های جدید کنیم تا دست مجریان باز شود و از مالکان و هیئت مدیره خواستار اجرای قوانین شوند.

وی با یادآوری اینکه واحدهای بسیاری از ساختمان های ساخته شده فروخته و سرقفلی ها واگذار شده است، افزود: بسیاری از این ساختمان ها خود را موظف به پرداخت هزینه های نگهداشت نمی دانند و این موضوع مشکل زا است.

در همین رابطه زهرا نژادبهرام نیز با طرح پرسشی از شورای چهارم گفت: بعد از حادثه پلاسکو در مناطق ۱۱و ۱۲، دوازده ساختمان را شناسایی و تذکر لازم برای پیشگیری از حوادث به این ساختمان ها داده شد. سوال من این است چرا تنها ساختمان پلاسکو در مسیر بهبود شرایط قرار گرفت و چرا باقی مورد توجه قرار نگرفته اند.

در ادامه علی اعطا سخنگو شورا با اشاره به اینکه شورای عالی شهرسازی و معماری مصوبه ای داشته است تا ساختمان های بلندمرتبه قدیمی نیز با شرایط جدید تطبیق یابد افزود: این مصوبه ۱۱ بند داشته که در سال گذشته ابلاغ شده و در شورای گذشته نیز تاکید شد که ابلاغیه شکل اجرایی به خود بگیرد.

همچنین الهام فخاری نیز گفت: اگر امروز قوانینی موجود است لازم است در کنار این قوانین برنامه ریزی های بلندمدت و میان مدت و کوتاه مدت در نظر گرفته شود ضمن آنکه باید بازرسی های میان مدت در دستور کار قرار بگیرد.

وی افزود: رعایت ایمنی در بخش های مختلف به فرهنگ ایمنی بر می گردد از همین رو لازم است سند جامع ملی تهران و قانون خدمات ایمنی و مدیریت بحران به شکل بلندمدت برای حفظ ایمنی ساختمان های بلندمرتبه مد نظر قرار گیرد.

گلایه از انتشار برخی تصاویر اعضای شورا در فضای مجازی

حسن رسولی در جلسه روز یکشنبه شورای شهر تهران با اشاره به انتشار برخی از تصاویر که مذاکرات اعضا به صورت دو یا چند نفره را نشان می‌داد، گفت: این نوع تصاویر منتقل‌کننده پیام‌های مناسبی نیست و از اعضای هیأت رئیسه می‌خواهم به عنوان مسئول صیانت از منزلت اعضای شورا به این موضوع ورود پیدا کنند و به یک شکل قاعده‌مند که در شأن اعضای شورا باشد، این موضوع را مدیریت کنند.

ابراهیم امینی نیز با بیان اینکه جلسه شورا سه ساعت به طول می‌انجامد و ممکن است اعضا در این مدت خسته شوند یا خمیازه بکشند و شکار این‌گونه تصاویر درست نیست و بداخلاقی محسوب می‌شود، گفت: امیدواریم شاهد تکرار این‌گونه تصاویر نباشیم.

طی دوره‌های گذشته انتشار چنین تصاویری از نحوه مذاکره اعضای شورا معمول بوده و هیچ‌گاه درخواست برخورد یا محدودیت با اهالی رسانه نشده بود.

هفته پیش نیز خبرنگاران از ورود به صحن شورا پیش از آغاز جلسه رسمی جلوگیری شد و تنها اعضایی که تمایل داشتند، از صحن خارج و با خبرنگاران گفتگو می‌کردند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار