نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد:

نقش پررنگ صدا و سیما در بحث مذاکرات هسته‌ای قابل تقدیر است

خبرگزاری پانا: امام جمعه شهرکرد از ورود شجاعانه و نقش پررنگ صدا و سیما در بحث مذاکرات هسته‌ای تقدیر کرد.

کد مطلب: ۴۰۰۸۲۳
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار پانا، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد ورود شجاعانه صدا و سیما به بحث مذاکرات هسته‌ای و پخش نشست‌های بررسی برجام در مجلس شورای اسلامی را سبب روشن شدن افکار عمومی دانست و تصریح کرد: با توجه به پیچیده بودن فعالیت‌ها و ظرافت کار، تا به امروز صدا و سیما توانسته خوب جمع بندی کند و این جای تشکر و قدردانی دارد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد، در نشست مشترک ائمه جمعه این استان با مدیرکل و معاونان صدا و سیمای استان که به میزبانی دفتر امام جمعه شهرکرد برگزار شد، به محدودیت‌های صدا و سیما در استان‌ها اشاره کردو گفت: از آن جایی که باید صدا و سیمای استان ها برنامه‌های خود را با مرکز هماهنگ کنند و طبق قوانین مرکز پیش روند؛ بنابراین در بسیاری از موارد با محدودیت‌هایی مواجه هستند که ما نیز شرایط آن‌ها را درک می‌کنیم.
امام جمعه شهرکرد با اشاره به جایگاه حساس صدا و سیما تصریح کرد: از آن جایی که صدا و سیما رسانه ملی است، طبیعتاً هم باید صدای نظام را برساند و هم سیمای نظام را به تصویر بکشد.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام به چالش‌های پیش روی صدا و سیما و انتظارات بالای گروه‌ها و جناح‌های سیاسی از این سازمان اشاره کرد و افزود: از آن جایی که بسیاری از انتظارات بی‌جا و نشدنی است و نمی‌توان همه را راضی نگه داشت، معمولا برخی‌ها از عملکرد صدا و سیما ناراضی می‌شوند و دست به انتقاد می‌زنند.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به نقش پررنگ صدا و سیما در بحث مذاکرات هسته‌ای اظهارکرد: از آن جایی که کار بسیار پیچیده شده است و نتیجه مذاکرات مشخص نیست؛ بنابراین گرفتن تصمیم برای پخش و یا عدم پخش و نحوه موضع گیری‌ها در این مسأله بسیار سخت است که به لطف الهی تا به امروز، صدا و سیما در زمینه هسته‌ای نمره قبولی گرفته است.
رییس شورای فرهنگ عمومی استان ورود شجاعانه صدا و سیما به بحث مذاکرات هسته‌ای و پخش نشست‌های بررسی برجام در مجلس شورای اسلامی را سبب روشن شدن افکار عمومی دانست و تصریح کرد: با توجه به پیچیده بودن فعالیت‌ها و ظرافت کار، تا به امروز صدا و سیما توانسته خوب جمع بندی کند و این جای تشکر و قدردانی دارد.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام به در پیش بودن دو انتخابات مهم و سرنوشت ساز برای نظام اشاره کرد و گفت: در این میان نیز صدا و سیما نقش پررنگ و مؤثری را ایفا می‌کند که باید با همه توان به میدان عمل بیاید و در جهت خواسته‌ها و مطالبات رهبری حرکت کند.
رییس شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری، بیان مشکلات در حوزه صدا و سیما از سوی ائمه جمعه را مطالبات و دغدغه مردم بیان و تصریح کرد: بسیاری از خواسته‌ها و انتظاراتی که ائمه جمعه از صدا و سیما دارند، دغدغه‌های مردم است که باید پیگیری شود.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام همچنین برگزاری کنگره ملی شهدای این استان در نیمه مهرماه جاری یادآورشد و گفت: به یقین این رویداد بزرگ فرهنگی که برای نخستین بار در استان شکل می‌گیرد، نقش بسزایی در نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه خواهد داشت.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری به نقش بسیار مهم صدا و سیما در اطلاع رسانی این امر مهم اشاره کرد و اظهار کرد: به یقین یکی از بازوان توانای کنگره ملی شهدا، صدا و سیما خواهد بود که باید با همه توان به میدان عمل بیاید.
در ابتدای این نشست مهرداد عظیمی، مدیرکل صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری دین، اخلاق و سبک زندگی اسلامی را از مهم‌ترین محورهای اولویت‌دار صدا و سیما در مراکز استان‌ها برشمرد و گفت: رسانه‌های استانی مؤظفند به همه ظرفیت‌های بالقوه استان‌ها در همه زمینه‌ها بپردازند و این رسالت اصلی آن‌ها است.
وی با بیان اینکه شرایط مخاطب صدا و سیما خاص است، چرا که امروزه با حجم بسیار زیادی از رسانه‌های نوین و گسترده روبه رو است که بیشتر آن‌ها هم معاند نظام و در مقابل صدا و سیما قرار دارند گفت: دیدگاه سازمان صدا و سیما در این فضای رقابت رسانه‌ای، بحث کیفی سازی هم در حوزه فنی است و هم در حوزه محتوایی تا بتوان مخاطب را جذب کرد و این کار آسانی نیست.
عظیمی با اشاره به اینکه صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری در حوزه صدا، پوششی کامل ندارد و همه استان را در بر نمی‌گیرد خاطرنشان کرد: این در حالی است که در حوزه تلویزیون، آنالوگ ما کامل است و در همه جای استان حداقل چهار شبکه آنالوگ وجود دارد.
وی تولید محتوا را مهم‌ترین رسالت صدا و سیما بیان کرد و گفت: متأسفانه یکی از مشکلات پیش روی صدا و سیما این است که هم باید به تولید محتوا بپردازد و هم شرایط پخش و انتشار آن را فراهم بیاورد که این سبب می‌شود صدا و سیما از رسالت اصلی خود فاصله بگیرد.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در حال حاضر 156 ایستگاه پخش در استان و بیش از 8 هزار ایستگاه در کشور وجود دارد، به هزینه‌های سرسام آور نگهداری این ایستگاه‌ها اشاره کرد و افزود: بسیاری از وقت و هزینه و نیروی انسانی صدا و سیما صرف نگهداری از این ایستگاه‌ها در حوزه پخش می‌شود و این صدا و سیما را از تولید محتوا دور می‌کند.
عظیمی با انتقاد از اعتبارات ضعیف فرهنگی در استان‌ها و این که در حوزه تولید محتوا کار خاصی صورت نمی‌گیرد، تصریح کرد: مخاطب صدا و سیما در کشور بسیار مظلوم است چراکه از یک سو مورد هجمه رسانه های جذاب دشمن قرار می‌گیرد و از سوی دیگر هم محتوای مناسب در کشور برای رشد و پویایی کمتر در اختیارش قرار می‌گیرد.
وی با تأکید بر اینکه در بحث قومیت‌های درون کشور و استان‌ها، همدلی و همزبانی و هویت ملی در صدر فعالیت‌ها قرار دارد، خاطرنشان کرد: به حمدالله صدا و سیمای مرکز این استان در بسیاری از حوزه‌ها حرف برای گفتن دارد که کسب رتبه‌های برتر حوزه رادیو و تلویزیون در کشور، تصدیق این ادعا است.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری در پایان به نقش و سیاست رسانه ملی در بحث مذاکرات هسته‌ای پرداخت و اظهارکرد: سیاست ما در بحث مذاکرات هسته‌ای در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب و پیگیری خواسته‌های ایشان است که به لطف الهی تا به امروز هم به خوبی توانسته‌ایم در این حوزه قدم برداریم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار