معاون آموزش متوسطه در جلسه استانداران و مدیران کل آموزش و پرورش کشور مطرح کرد

ضرورت حمایت استانداران از توسعه آموزش‌های مهارتی و جذب مشارکت ذینفعان بازار کار برای ایجاد هنرستان در جوار کارخانجات

تهران (پانا) - معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بر ضرورت حمایت استانداران از توسعه آموزش‌های مهارتی و جذب مشارکت ذینفعان بازار کار برای ایجاد هنرستان در جوار کارخانجات تاکید کرد و گفت: نیاز کشور و جامعه به مهارت‌آموزی است که از طریق آموزش حداقل یک مهارت به دانش‌آموزان دوره متوسطه و توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در هنرستان‌ها تحقق می‌یابد.

کد مطلب: ۱۳۷۲۵۱۰
لینک کوتاه کپی شد
ضرورت حمایت استانداران از توسعه آموزش‌های مهارتی و جذب مشارکت ذینفعان بازار کار برای ایجاد هنرستان در جوار کارخانجات

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محمدمهدی کاظمی در جلسه استانداران و مدیران کل آموزش و پرورش کشور که با حضور وزیر کشور و سرپرست وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت حضرت امام صادق(ع)، گفت: یکی از موضوعات مهم در کشور، پیشرفت اقتصادی، تولید، اشتغال و کار آفرینی بوده که شعار سال های اخیر با همین موضوع از سوی رهبر معظم انقلاب نامگذاری شده است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، تصریح کرد: بر اساس منویات مقام معظم رهبری پیشرفت همه جانبه کشور با نقش آفرینی آموزش و پرورش و توجه جدی همه دستگاه ها به آن و تاکید بر نقش مدرسه محقق می شود.

وی در ادامه اظهار داشت: اعتقاد داریم که حل مسئله اشتغال و تولید از طریق توانمندسازی نیروی انسانی و مهارت آموزی ممکن خواهد شد. نیاز کشور و جامعه به مهارت آموزی است که از طریق آموزش حداقل یک مهارت به دانش آموزان دوره متوسطه و توسعه آموزش های فنی و حرفه ای در هنرستان ها تحقق می یابد.

کاظمی افزود: سهم آموزش های فنی، حرفه ای و کاردانش نسبت به دانش آموزان رشته های نظری باتوجه به نیازهای کشور باید افزایش یابد که در دیدار اخیر جمعی از معلمان و فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب از سوی ایشان مورد تاکید قرار گرفت.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، تاکید کرد: تقویت نیروی انسانی و توسعه آموزش های مهارتی صرفاً از طریق آموزش و پرورش عملیاتی نخواهد شد و باید مشارکت ذینفعان بازار کار از جمله کارخانجات، شهرک های صنعتی، اتحادیه ها، اصناف و بنگاه های اقتصادی در این ارتباط وجود داشته باشد.

وی در ارتباط با ساخت هنرستان ها در جوار کارخانجات و مراکز صنعتی، خدماتی و کشاورزی، تصریح نمود: وزارت آموزش و پرورش بدنبال این است که هنرستان ها در جوار کارخانجات و مراکز صنعتی، خدماتی و کشاورزی ایجاد شود. این موضوع مستلزم حمایت استانداران و فرمانداران در جلب مشارکت کارخانه ها و اصناف و ایجاد زیرساخت ها برای احداث و تجهیز هنرستان می باشد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، گفت: در سال گذشته بیش از ۲ درصد سهم آموزش های فنی، حرفه ای و کاردانش در کشور افزایش یافته است و سهم این آموزش ها به ۳۹.۵ درصد در پایه دهم رسیده که برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ هدفگذاری ۴۱.۵ درصدی انجام شده است. شهرستان های استان تهران، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و خرسان شمالی بیشترین افزایش را داشته اند.

کاظمی در پایان، اضافه کرد: در باب ایجاد هنرستان های جوار کارخانه، شهرک های صنعتی و مراکز خدماتی، استانداران هرمزگان، یزد و اصفهان بیشترین پیگیری و حساسیت را داشته اند که از تلاش و حمایت این عزیزان قدردانی می شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار