خوراکی‌های سرشار از پتاسیم

تهران (پانا) - خوراکی‌های زیادی هستند که پر از پتاسیم هستند و بسیار برای کلیه لازم و مفید است.

کد مطلب: ۱۲۷۱۵۰۸
لینک کوتاه کپی شد
خوراکی‌های سرشار از پتاسیم

به گزارش نمناک، یکی از بزرگترین مشکلات تغذیه جوامع امروزی این است که سدیم زیاد و پتاسیم کمی مصرف می کنند پس شناخت خوراکی های پتاسیم دار یا مواد غذایی سرشار از پتاسیم امری مهم و ضروری است؛ این خوراکی ها سرشار از پتاسیم هستند پس آنها را در برنامه غذایی خود بگنجانید.

چرا باید خوراکی های پتاسیم دار بخوریم؟

کلسیم و سدیم و پتاسیم مواد معدنی است که در برخی غذاها یافت می شود. داشتن مقدار صحیح پتاسیم در رژیم غذایی به حفظ سلامتی کمک می کند، پس بسیار مهم است که مقدار زیادی از غذاهای غنی از پتاسیم بخورید.

بررسی ها نشان می دهند که افزایش جذب پتاسیم و کاهش نمک و سدیم تا 21 درصد ریسک حمله قلبی را کاهش می دهد پتاسیم با محافظت از رگ های خونی در مقابل ضخیم شدن و آسیب اکسیداتیو، به بدن کمک می کند. هر فرد بالغ باید روزانه 4700 میلی گرم پتاسیم دریافت کند. پتاسیم زیادی می تواند خطرناک باشد. خوراکی های زیر به بدن شما کمک می کنند تا پتاسیم کافی را دریافت کند.

منابع غذایی و خوراکی های پتاسیم

بسیاری از غذاهایی که قبلا می خورید حاوی پتاسیم هستند، غذاهایی که در زیر لیست شده اند پتاسیم بالایی دارند. اگر نیاز به افزایش میزان پتاسیم در رژیم غذایی دارید از لیست زیر غذا انتخاب کنید.

بسیاری از میوه ها و سبزیجات تازه غنی از پتاسیم هستند. موز، پرتقال، طالبی، زردآلو، گریپ فروت ( برخی میوه های خشک، مثل آلو، کشمش و خرما هم پتاسیم بالایی دارند)اسفناج پخته،کلم بروکلی پخته،سیب زمینی، سیب زمینی های شیرین، قارچ، نخود،خیار،کدو سبز،بادمجان،کدو تنبل،برگ های سبز،سیب زمینی.

آب میوه غنی از پتاسیم نیز یک انتخاب خوب است. آب پرتقال، آب گوجه، آب آلو، آب زردآلو، عصاره گریپ فروت.

برخی از محصولات لبنی، مانند شیر و ماست، پتاسیم بالایی دارند(چربی کم یا بدون چربی بهتر است).

برخی از ماهی ها حاوی پتاسیم هستند.ماهی تون، هالیبوت، قزل آلا.

حبوباتی که پتاسیم بالایی دارند نیز شامل لوبیا لیما، لوبیا چیتی، لوبیا سویا و عدس هستند.

غذاهای دیگری که غنی از پتاسیم هستند شامل این مواد است.

آجیل، گوشت و مرغ، برنج قهوه ای، حبوبات نان و پاستا گندم

چقدر پتاسیم نیاز دارید؟

باید هر روز 4،700 میلی گرم پتاسیم بخورید. اگر بیماری کلیوی داشته باشید، مقدار مورد نیاز ممکن است متفاوت باشد. برخی افراد مبتلا به بیماری کلیوی باید نسبت به دستورالعمل 4،700 میلی گرم سدیم کمتری داشته باشند. اگر کلیه ها خوب کار نمی کند، پتاسیم زیادی می تواند در بدن باقی بماند که می تواند موجب مشکلات عصبی و عضلانی شود. اگر بیماری کلیوی دارید و پزشک به شما نگفته است که میزان پتاسیم مصرفی چقدر باید باشد از آن سوال کنید.

مدت ها، پتاسیم روی بسته مواد غذایی نوشته نمی شد، اما در ماه مه سال 2016 قوانین ارزش های غذایی تغییر کردند و پتاسیم نیز در این فهرست قرار گرفت.

شرکت ها باید برچسب های مواد غذایی خود را تا قبل از جولای 2018 به روزرسانی کنند این طور برای شما آسان تر است تا میزان پتاسیم مصرفی را بدانید.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار