وحیدی: رویکرد مجموعه‌های مختلف کشور حل مشکلات به شکل خلاقانه باشد

تهران (پانا) - وزیر کشور با اشتباه خواندن این تصور و احساس که حتما باید همه مسایل کشور با درآمد‌های نفتی و توسط دولت مرکزی ساماندهی شود، گفت باید رویکرد توسعه در نقاط مختلف کشور به شکل خلاقانه و با استفاده از ظرفیت‌های درون استانی انجام شود.

کد مطلب: ۱۲۶۳۴۰۸
لینک کوتاه کپی شد
وحیدی: رویکرد مجموعه‌های مختلف کشور حل مشکلات به شکل خلاقانه باشد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، احمد وحیدی در نشت مشترک با کانون های کارآفرینی و نخبگان کشور که در محل وزارت کشور برگزار شد؛ گفت: کارهای بزرگ و تحولی با هم افزایی ظرفیت ها اعم از دانشگاهها، حوزه های فناوری، کارآفرینی صورت می گیرد.
وی با بیان اینکه برای توسعه و پیشرفت همه جانبه کشور نیازمند رویکرد جهشی هستیم؛ اظهار داشت: شرط این کار شناسایی خوب ظرفیت ها، و معماری متناسب آن است.

وزیر کشور تصریح کرد: وقتی به مسائل اصلی کشور نگاه می کنیم فقدان این مساله راهبردی که هر مجموعه ای بایستی خودش به صورت ابتکاری و خلاقانه مسائل و خواسته هایش را مدیریت کند؛ دیده می شود.

وحیدی خاطر نشان کرد: امروز استان های کشور از ظرفیت های بسیار بالا در حوزه منابع طبیعی، نیروی انسانی کارآمد برخوردارند اما توسعه استان ها به صورن مطلوب و مورد انتظار هنوز تحقق نیافته است.

وی با بیان اینکه انتظار حل همه مشکلات توسط دولت مرکزی باقی مانده از تفکر شکل گرفته در دوران رژیم پهلوی است؛ گفت: رسوبات فکری این تفکر هنوز در لایه های مختلف کشور دیده می شود که باید این تفکر به سمت نگرش جهادی و جهشی سوق یابد.

وزیر کشور در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه باید در نظر داشته باشیم که بزگترین دارایی، داشته هایمان است؛ گفت: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بارها به این مساله اشاره داشته اند که وابستگی به نفت و عدم توجه به سایر ظرفیت های اقتصادی کشور چه مشکلاتی به بار آورده که ضرورت دارد امروز با نگاه دانش بنیانی به سمت شکوفاسازی همه ظرفیت های کشور برویم.

وحیدی گفت: وزارت کشور به دنبال شکل دادن به رویکرد و تفکر خود شکوفا سازی و خلاقیت محوری است و باید همه ظرفیت های کشور اعم از منابع طبیعی و انسانی به هم متصل و قفل شود.

وزیر کشور همچنین گفت: بسیج ظرفیتها و قرار گرفتن آن در مسیر صحیح موجب جهش در توسعه کشور می شود.

وی در ادامه گفت: با تفکر دانش بنیانی و استفاده از ظرفیت های علمی نخبگان می توانیم بر بخش قابل توجهی از مسائل کشور در حوزه پسماند، مدیریت مصرف سوخت و استفاده بهینه از منابع آبی فائق آییم.

وحید‌ی خاطر نشان کرد: کانون های کارآفرینی و مجموعه نخبگان کشور ایده های خود را در اختیار استانداران قرار دهند و استانداران به عنوان مسئولان اصلی توسعه علم و فناوری برای تولید ثروت در کشور باید در تعامل هدفدار با نخبگان و کارآفرینان حرکت کنند.

وی همچنین گفت: استانداران برای تحقق اهداف توسعه ای استان ها باید با استفاده از ظرفیت های کارآفرینی و علمی برنامه ریزی کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار