کدام سبزیجات نباید کنار هم قرار گیرند

تهران (پانا) - زمانی که خرید کلی برای خانه‌ها انجام می‌شود گاه تعداد میوه و سبزیجات افزایش می‌یابد که افراد ناچار می‌شوند آنها را کنار هم قرار دهند، اما کنار هم قرار دادن برخی مواد غذایی و میوه و سبزیجات باعث خراب شدن و غیرقابل استفاده شدن آنها می‌شود.

کد مطلب: ۱۲۶۱۷۳۰
لینک کوتاه کپی شد
کدام سبزیجات نباید کنار هم قرار گیرند

اتفاق بسیار بدی است که یک یخچال پر داشته باشید و بسیاری از خوراکی ها و خوردنی ها را داخلش قرار دهید اما بعد از چند روز ببینید که همه آن ها پلاسیده و خراب شده اند.

پیاز را کنار سیب زمینی قرار ندهید

پیاز و سیب زمینی ترکیب بسیار خوشمزه ای هستند اما نباید کنار یکدیگر نگهداری شوند. در غیر اینصورت پیاز باعث می شود که سیب زمینی ها زودتر خراب شوند. بهتر است که سیب زمینی را مانند اسکواش در هوای باز و خنک و کمی تاریک نگه دارید تا تازه تر باقی بماند.

همچنین می توانید داخل کیسه پلاستیکی بگذارید اما باید کمی هوا به آنها برسد. اگر می خواهید یک همسایه خوب برای پیاز پیدا کنید، آن چیزی نیست جز سیر. این دو ماده می توانند بدون این که عامل خراب شدن یکدیگر باشند، به خوبی در کنار هم دوام بیاورند. فقط بهتر است آن ها را در فضایی قرار دهید که تهویه خوبی دارد.

خیار را تنها نگهداری کنید

بسیاری از میوه ها مانند گوجه فرنگی، موز و طالبی گاز اتیلن تولید می کنند؛ این گاز ماده ای است که باعث رسیدن میوه می شود و ممکن است سرعت تخریب و فسادش را افزایش دهد. خیار معمولاً به گاز اتیلن حساسیت زیادی دارد بنابراین باید محل جداگانه خودش را داشته باشد. در غیر این صورت خیلی سریع خراب می شود. پس اگر می خواهید خیار را داخل یخچال بگذارید، آن را دور از میوه های دیگر گذاشته و فقط چند روز داخل یخچال نگه دارید.

کدو تنبل را کنار سیب و گلابی قرار ندهید

کدوتنبل باید جایگاه جداگانه خودش را داشته باشد و گلابی هم همینطور. نباید آنها را کنار هم بگذارید. در غیر این صورت خراب خواهد شد. اسکواش و کدو تنبل باید در دمای بین 10 الی 13 درجه سیلیسیوس نگهداری شوند. این دما دمای خنکی است اما به سرمای داخل یخچال نمی رسد. کدو تنبل ها و اسکواش های بزرگ معمولا تا 6 ماه هم دوام می آورند، به شرطی که انواع کوچک آنها را خریداری کنید.

ریشه سبزیجات را داخل کیسه بگذارید

سبزیجات ریشه دار مانند هویج، چغندر و پیاز مواد مغذی زیادی داخل خودشان دارند و ریشه آنها بخش مهمی است، زیرا مواد مغذی خاک را به خودش جذب می کند. برای اینکه ارزش غذایی آنها پایین نرود، می توانید آنها را داخل یک محیط خنک، تاریک و کمی مرطوب قرار دهید یا اینکه آنها را داخل یک کیسه پلاستیکی بگذارید، اما اگر بدون هیچ کیسه پلاستیکی داخل یخچال بگذارید، زودتر پوسیده می شوند.

تمشک ها را با سرکه بشویید

خوردن تمشک ها بسیار لذت بخش و راحت است اما مشکل اینجاست که خیلی سریع کپک می زند. باید یاد بگیرید روش صحیح مراقبت از آنها را به کار بگیرید تا زمانی که قصد خوردن شان را ندارید، بهتر است آنها را نشویید.

همچنین می توانید کمی سرکه را روی آن بریزید تا طول عمر بیشتری داشته باشند. به این صورت که یک فنجان سرکه را با سه فنجان آب ترکیب کنید و تمشک ها را داخل آن قرار دهید و بعد از چند دقیقه بیرون بیاورید.

بعد از اینکه آنها را بیرون آوردید، باید اطمینان حاصل کنید که به طور کامل خشک شدند، زیرا تمشک با رطوبت میانه خوبی ندارد. می توانید آن ها را روی دستمال کاغذی یا پارچه مخصوص میوه ها قرار دهید تا خشک شوند.

سیب ها را کنار پرتقال قرار ندهید

سیب ها نباید کنار پرتقال ها قرار بگیرند. میوه ها از خودشان گاز تولید می کنند که پیش تر اشاره کردیم. گاز اتیلن باعث خراب شدن سریع تر بعضی از میوه ها می شود. سیب را داخل یخچال قرار ندهید. پرتقال را هم داخل یخچال اما به دور از سیب بگذارید. در غیر اینصورت هر دو سریع خراب می شوند. از طرفی پرتقال را نباید داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید. در غیر این صورت زود کپک می زند.

موز را از بقیه میوه ها جدا کنید

موز میوه بسیار خوشمزه ای است، اما خیلی سریع می رسد و ترشیده می شود. راه حل اینجاست که موزهای رسیده را بیرون از یخچال و موزهای سفت را داخل یخچال بگذارید تا زودتر برسند.

آووکادو را کنار موز نگذارید

آووکادو میوه نسبتاً گرانی است و بسیار مهم است که از آن به درستی مراقبت کنید. اگر آووکادوی شما در حال رسیدن است آنها را کنار موز قرار ندهید. گاز آزاد شده از موز باعث زودتر رسیدن آووکادو می شود. اگر می خواهید طول عمر آووکادو را افزایش دهید، آن را داخل یخچال بگذارید زیرا باعث می شود که فرآیند رسیده شدن آووکادو کندتر شود.

گوجه فرنگی ها را داخل یخچال قرار ندهید

اگر می خواهید گوجه فرنگی شما تازه باقی بماند، بهتر است آن ها را داخل یخچال نگذارید. گوجه فرنگی در داخل یخچال ارزش غذایی خودش را از دست می دهد. پس آن را در دمای اتاق قرار دهید تا طعم خودش را حفظ کند.

سبزیجات و گیاهان معطر چگونه باید نگهداری شوند

اگر می خواهید مقداری ادویه های گیاهی به غذا اضافه کنید و طعم آن را بهبود ببخشید، باید بدانید که چگونه آنها را تازه نگه دارید. می توانید ادویه ها را استفاده نکنید، بلکه خود گیاه را خریداری کنید. برگ این گیاهان را تازه نگه داشته و به طور کامل خشک کنید سپس آن ها را داخل یک ظرف شیشه ای یا فنجان بریزید و کمی آب داخلش بریزید و آن ها را داخل فریزر بگذارید.

مثلاً گیاهانی مثل ریحان در دمای اتاق بهتر نگهداری می شوند. حتی می توانید آن ها را داخل یک شیشه آب هم قرار دهید. بعد از اینکه رنگ آب عوض شد، آب آن را کنار گذاشته و از این سبزیجات تازه استفاده کنید. معمولاً تا دو هفته حالت تازگی خودشان را با این روش حفظ می کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار