مطالب منتشر شده در شبکه های اجتماعی با نام سرهنگ دبیری صحت ندارد

تهران (پانا) - رئیس مرکز اطلاع رسانی و ارتباطات معاونت اجتماعی ناجا، مطالب منتشر شده در شبکه‌های مجازی با نام سرهنگ مصطفی دبیری از ناجا را تکذیب کرد.

کد مطلب: ۱۱۴۱۰۷۰
لینک کوتاه کپی شد
مطالب منتشر شده در شبکه های اجتماعی با نام سرهنگ دبیری صحت ندارد

به گزارش پایگاه خبری پلیس، اخیراً مطلبی با این مضمون به نقل از سرهنگ مصطفی دبیری در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی در حال انتشار است که: «هموطنان گرامی؛ طبق اطلاعیه بیمارستان الزهرا تهران، قرص استامینوفن جدیدی وارد بازار شده که در زیر آن به صورت ریز نوشته شده دگلوفین یا باکلوفن به هیچ وجه، استفاده نکنید که ظرف مدت ۷۲ ساعت، صد در صد سبب "مرگ" می‌شود. لطفأ اطلاع رسانی کنید، خواهشاً کپی کنید تا همه در جریان باشند، رفع خطر احتمالی واجب شرعی و اخلاقی است، لطفأ اطلاع رسانی کنید، به نظر می‌رسد این قرص؛ سمی و....، فقط زود بفرستید، توی هرگروهی که هستید، هرکه برات مهمه اینو براش بفرست».

سرهنگ سید احمد خسروی رئیس مرکز اطلاع رسانی و ارتباطات معاونت اجتماعی نیروی انتظامی ضمن تکذیب این خبر و با توصیه به مردم در عدم توجه به شایعات اعلام کرد: اقدامات لازم برای بررسی و شناسایی عامل یا عوامل انتشار این اخبار کذب در دستور کار است و با انتشار دهندگان مطالب کذب در فضای مجازی برخورد می‌شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار