امروز: دوشنبه 6 بهمن 1399 - 02:32 تبلیغات
خبرگزاری پانا
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا سیاسی

ظریف: بین بایدن و ترامپ تفاوت است

ظریف: بین بایدن و ترامپ تفاوت است

آمریکا فعالیتی غیرقانونی علیه ایران داشته است به دلیل این که به اقتصاد و مردم ما لطمه زد و اگر می‌خواهد وضعیت تغییر کند، باید رویه‌اش را تغییر دهد

11/7/2020 11:43:00 AM
11/7/2020 11:43:00 AM
شنبه 17 آبان 1399 - 11:43
دیدار معاون وزیر امور خارجه ونزوئلا با ظریف

تهران (پانا) - وزیر امور خارجه کشورمان که به ونزوئلا و کوبا و بولیوی سفر کرده است در گفت‌وگویی ضمن اشاره به جوانب مختلف همکاری ایران و ونزوئلا، موضع کشورمان درباره مسائل مختلف از جمله انتخابات آمریکا و بازگشت احتمالی این کشور به برجام را بیان کرد.

به گزارش روابط عمومی وزارت امور خارجه، محمدجواد ظریف درباره سفر اخیرش به ونزئلا و روابط دوجانبه تهران-کاراکاس گفت: ما روابط بسیار خوبی با ونزوئلا داریم. با رئیس جمهور مادرو که من را صمیمانه پذیرفت، گفت‌وگویی درباره ارتقای بیشتر روابط دوجانبه در زمینه انرژی، علم و فناوری و کووید-۱۹ داشتیم که هم ونزوئلا و هم ایران پیش‌رفت قابل توجهی در آن داشته‌اند.

ایران پیشرفت خوبی در ساخت واکسن کرونا داشته است

ظریف در پاسخ به این سوال که وضعیت شیوع بیماری همه‌گیر کرونا در ایران چگونه است، گفت: به دلیل تاثیر بزرگی که اخیرا بر جمعیت گذاشته است، خیلی خوب نیست اما اجرای فاصله‌گذاری‌های اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ایران نظارت می‌شود و ما پیش‌رفت خوبی در زمینه تولید واکسن و داروی موثر این بیماری داشته‌ایم.

او همچنین مطرح کرد که با نیکولاس مادرو، رئیس‌جمهور ونزوئلا درباره «وضعیت بین‌المللی و لزوم اتحاد کشورهای تحت فشار آمریکا و پافشاری آن‌ها بر پایبندی به قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل و همکاری با یکدیگر برای شکست دادن این تحریم‌های غیرقانونی» گفت‌وگو کرده است. وزیر امور خارجه کشورمان درباره توسعه همکاری‌های ایران و ونزوئلا در زمینه انرژی با توجه به تهدیدهای دولت آمریکا و این که آیا این همکاری‌ها پیشروی خواهند کرد، گفت: البته که پیشروی خواهد کرد. ما چهل سال است که این نوع اعمال فشار آمریکا را دوام آورده‌ایم و اگر قرار بود تسلیم شویم، مدت‌ها پیش این کار را می‌کردیم.

همکاری دفاعی ایران و ونزوئلا به آمریکا هیچ ارتباطی ندارد

ظریف درباره اظهارات اخیر الیوت آبرامز نماینده ویژه آمریکا در امور ایران درباره همکاری‌های دوجانبه تهران-کاراکاس مبنی بر این که فروش موشک‌های دوربرد ایران به ونزوئلا برای آمریکا قابل قبول نیست و در پاسخ یه این که آیا دولت ونزوئلا از ایران تسلیحات می‌خریده است و تهدید آمریکا در این زمینه برای ایران و ونزوئلا چه خواهد بود، گفت: همکاری دفاعی برای ایران و ونزوئلا کاملا قانونی است. آمریکا سعی کرد در شورای امنیت مانع آن شود اما شکست خورد، به همین دلیل است به استراتژی قدیمی‌اش که تهدید کشورها و زورگویی به آن‌هاست متوسل می‌شود. ایران و ونزوئلا اجازه متحمل شدن این زورگویی توسط آمریکا را به خود نداده‌اند و این ادامه خواهد داشت. همکاری ما کاملا قانونی است. ما به همکاری با ونزوئلا حتی در زمینه دفاعی ادامه خواهیم داد. ما بر این باوریم که این حق ونزوئلاست از هر کجا که می‌خواهند تجهیزات نظامی تهیه کند اما آن‌چه ونزوئلا نیاز دارد و آن‌چه ایران می‌تواند ارائه کند، چیزی است که در بخش‌های دفاعی‌مان مورد مذاکره قرار خواهد گرفت. این یکی از موضوعات روابط دوجانبه ما خواهد بود و فکر می‌کنم که به آمریکا هیچ ارتباطی ندارد.

تحریم‌های آمریکا ته کشیده است

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به این سوال که آیا ایران از تحریم‌های جدید واشنگتن ترسی ندراد، گفت: اساسا طبق همان چیزی که رابرت اوبراین مشاور امنیت ملی کاخ سفید به رئیس جمهور ترامپ گفت، دیگر تحریمی برای آمریکا باقی نمانده است که بر ایران اعمال کند، بنابراین کاری کرده‌اند که تحریم‌هایشان ته کشیده است.

او درباره موضع ایران درباره نتیجه انتخابات آمریکا و این که آیا بر سر کار بودن دموکرات‌ها یا جمهوری‌خواهان در کاخ سفید تفاوتی دارد، گفت: هنوز نمی‌دانیم که چه کسی پس از این انتخابت پیروز خوهد شد، اما معلوم است که تفاوتی میان این دو مورد وجود دارد، خصوصا در دوران دولت ترامپ که حتی اختلافاتی میان خود جمهوری‌خواهان نیز وجود داشت و دیپلماسی‌ای که دولت ترامپ در پیش گرفت، اگرچه دیپلماسی زیادی هم از آن ندیدیم، براساس تهدیدهای شخص او و وزیر امور خارجه‌اش بود. بنابراین تفاوت‌هایی وجود خواهد داشت اما چیزی که برای ما اهمیت دارد لحن و کلمات نیست بلکه عملکردهاست. آمریکا فعالیتی غیرقانونی علیه ایران داشته است به دلیل این که به اقتصاد و مردم ما لطمه زد و اگر می‌خواهد وضعیت تغییر کند، باید رویه‌اش را تغییر دهد.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران درباره این که آیا امیدی به بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای که این کشور در سال ۲۰۱۸ از آن خارج شد، دارد یا نه، توضیح داد: توافق هسته‌ای یک در چرخان نیست. آمریکا تصمیم گرفت که از آن توافق خارج شود و حالا باید یک صندلی پشت میز مذاکره‌ی این توافق به دست بیاورد. نکته این است که آمریکا حق نداشت از این توافق خارج شود چراکه این توافق یک توافق دوجانبه میان ایران و آمریکا نبود و یک قطعنامه شورای امنیت است. اگر آمریکا می‌خواست از تعهدات این توافق رهایی یابد، باید از سازمان ملل خارج می‌شد، نه فقط از یک توافق.

ظریف درباره پایان یافتن تحریم تسلیحاتی ایران و شکست آمریکا در تلاش برای تمدید آن در شورای امنیت گفت: ما آمریکا را سه بار در شورای امنیت در سه ماه‌ گذشته شکست دادیم و این نشان می‌دهد که چقدر سیاست فشار حداکثری آمریکا و زورگویی آن در جامعه بین‌المللی به انزوا کشانده شده است. این یک پیروزی برای ایران نیست اما پیروزی قوانین بین‌المللی، منشور سازمان ملل و قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل بود.

او در ادامه این گفت‌وگو درباره اقدام تقابلی ایران در برابر آمریکا در پی اقدام دولت این کشور در به شهادت رساندن سردار شهید قاسم سلیمانی، گفت: ما با هدف قرار دادن پایگاهی که این عملیات تروریستی در آن علیه سردار سلیمانی انجام شده بود، حمله درخوری علیه یک عملیات تروریستی انجام دادیم اما واقعیت ماجرا این است که آمریکا جنایتی بزرگ را مرتکب شد؛ پیامدهای آن جنایت بزرگ به ویژه پیامدهای جمعی آن و تاثیرش بر احساسات مردم ایران و عراق همان‌طور که در مراسم‌های تشییع سردار سلیمانی دیدید، در پی آمریکا خواهد بود. یکی از پیامدهایش این بود که پارلمان عراق از آمریکا خواست این کشور را ترک کند و من فکر می‌کنم این بهای نهایی آمریکا است که برای ماجراجویی، خصومت و تروریسمش در عراق علیه سردار سلیمانی می‌پردازد.

ظریف در پاسخ به این سوال که نظرش درباره خروج نیروهای آمریکایی از خاورمیانه و وعده‌های دولت ترامپ درباره عملی کردن این موضوع چیست، گفت: بیشتر آن تبلیغات است و خود رئیس جمهور آمریکا گفته است در مناطقی که حضور دارند فقط برای حفاظت از نفت است نه حفاظت از مردم آن مناطق یا منافع آمریکا. آن‌ها در سوریه فقط برای حفاظت از میدان‌های نفتی حضور دارند که از آن بهره ‌می‌برند و این به تاراج بردن ثروت مردم سوریه است. آن‌ها حق قانونی حضور در آن‌جا را ندارند و هیچ وقت از آن‌ها درخواست نشده است نیروهایی به سوریه بفرستند.

ظریف وزیر امور خارجه ونزوئلا ایران و آمریکا مذاکره برجام تحریم تسلیحاتی
اخبار مرتبط
  • کاخ سفید وضعیت اضطرار ملی در برابر ایران را تمدید کرد

  • در دیدار ظریف با رئیس‌جمهوری بولیوی چه گذشت؟

  • ترامپ: بایدن برنده نشده است

  • مراقبین سلامت نقش اجتماعی کردن و انتقال آموزه‌های بهداشتی در پرورش نسل آینده را دارند

  • آیا حامی برجام، وزیر خارجه دولت بایدن خواهد شد؟

  • واکنش عراقچی به احتمال بازگشت رئیس‌جمهوری جدید آمریکا به برجام

  • دعوت ظریف از رئیس‌جمهور کوبا برای سفر به ایران

  • رایزنی ظریف با وزیر امور خارجه کوبا در هاوانا

  • انتقام رای نیاوردن ‎ترامپ را از ‎ظریف می گیرند!

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • طرح «هر دانش‌آموز یک تبلت، هرتبلت یک کلاس، یک مدرسه» در استان‌ها اجرایی شود

  • کاپیتان تیم ملی ایران درگذشت

  • جدول زمانی مدرسه تلویزیونی پنجم بهمن

  • افزایش فوتی‌های کرونا در شبانه‌روز گذشته

  • استقلال به سایپا باخت اما هنوز شانس قهرمانی دارد

  • حضور دانش‌آموزان و هنر‌آموزان در مدارس منطقه 13

  • یارانه‌ سال ۱۴۰۰ چقدر می‌شود؟

  • بهار 1400 با حضور زنان و مردان در ورزشگاه رویایی می‌شود

  • ویژه دانش‌آموزان؛ جدول زمانی مدرسه تلویزیونی ششم بهمن

  • سامانه بارشی جدید روز پنج‌شنبه به کشور وارد می‌شود؛ بارش برف در اغلب مناطق کشور

  • محدودیت تردد برای تعطیلات نوروز اعمال می‌شود؟

  • پیکر ابراهیم اثباتی به خاک سپرده شد

  • تقدیم اجرای افتتاحیه «راحله» به سیامک شایقی فقید

  • صفحه اول روزنامه‌های صبح روز ‌‌یکشنبه 5 بهمن 99

  • مرتضی نبوی: مشکل در تبدیل سیاست‌ها به قانون است

  • کودکان از پشت پنجره قرنطینه شهر را چطور می بینند؟

  • افزایش قیمت مرغ و شکر غیرقانونی است

  • مامور قلابی بازارتهران دستگیر شد

  • رشد درصد اشتغال فارغ‌التحصیلان ارشد و دکتری

  • مفاخر هنرهای تجسمی فجر در دوره سیزدهم جشنواره معرفی شدند

  • فروش نیم میلیون جلد کتاب در نمایشگاه مجازی

  • روایتی از حماسه مردم آمل در «یک شب، یک شهر»

  • ادای احترام دبیر کل سازمان ملل متحد به تاب‌آوری دانش‌آموزان، معلمان و خانواده‌هایی که تحت تأثیر کرونا قرار گرفتند

  • ظریف:آغوش ما برای همسایگان باز است

  • هیأت وزیران خواستار تغییر رویه و رویکرد رسانه ملی نسبت به دولت شد

  • شورای صنفی نمایش تعطیل شد!

  • داوری مرحله دوم آثار راه یافته به مرحله دوم داوری جشنواره تجسمی فجر آغاز شد

  • نمونه‌هایی از غلبه قدرت شبکه بر شبکه قدرت به روایت آشنا

  • تخصیص ۴۰ درصد ظرفیت مرکز اخوان به غرب استان تهران جهت جمع آوری معتادان متجاهر

  • بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری تهران تحقق پذیر است

  • آغاز پخش سریال پو آرو از شبکه چهار سیما

  • پیشنهاد جواد محقق در پویش «کتابخوانی ملی» مطالعه سفرنامه و زندگی‌نامه

  • «پاییر بی تکرار» دانیال شهرتی منتشر شد

  • لزوم پیش‌بینی طرح جامع بازسازی منازل آسیب‌دیده از حوادث

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم