امروز: جمعه 26 دی 1399 - 21:39 تبلیغات
خبرگزاری پانا
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا استانها

بررسی سرویس مدارس منطقه۱۲ در سال تحصیلی جدید

بررسی سرویس مدارس منطقه۱۲ در سال تحصیلی جدید

9/20/2020 11:34:00 AM
9/20/2020 11:34:00 AM
یکشنبه 30 شهریور 1399 - 11:34
منطقه۱۲

تهران (پانا) - جلسه ای در دفتر حمید شاه منصوری، مدیر منطقه12 به همراه محمود کریوند، معاونت پرورشی و تربیت بدنی منطقه، محمد علی نورایی آشتیانی، معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی، حسین نجفوند، کارشناس مسئول انجمن اولیا و مربیان، علی خلیلی، مدیر سازمان دانش آموزی، زهرا فیض آبادی، کارشناس مسئول امور مالی و دیگر همکاران مربوط به این حوزه در رابطه با بررسی سرویس مدارس تشکیل شد.

جلسه ای در دفتر مدیر منطقه در مورد بررسی وضعیت سرویس مدارس برگزار شد. حمید شاه منصوری، مدیر منطقه 12 آموزش و پرورش گفت: امیدوارم بتوانیم این شرایط سخت را با رعایت موازین بهداشتی پشت سر بگذاریم و همه دغدغه ها و نگرانی ها خاتمه پیدا کند.

وی افزود: طی بازدیدهایی که از مدارس داشتم دانش آموزان در رعایت پروتکل های بهداشتی خوب عمل می‌کنند. آنها مسئولیت پذیری خوبی دارند. امیدوارم خانواده ها هم در رعایت این امر مهم تلاش کنند تا این آسیب ها کمتر شود.

وی گفت: شرایط دشواری است. انشالله به حرمت ایام ماه صفر خدا کمک کند ‌و ائمه اطهار عنایت ویژه ای داشته باشند که این شرایط را به زودی پشت سر بگذاریم و گرفتاری ها کم شود.

شاه منصوری اضافه کرد: دغدغه و نگرانی در بخش آموزش و پرورش از جهت آینده است. اگر این روال ادامه پیدا کند، وضعیت تحصیلی دانش آموزان به این شکل ادامه پیدا کند؛ هرچقدر آموزش مجازی و غیرحضوری خوب و موثر باشد، جای آموزش حضوری و چهره به چهره را نمی‌گیرد و می‌تواند به یک نسل آسیب وارد کند.

او در ادامه عنوان کرد: به هر ترتیب امیدوارم که شرایط بهتر شود تا دانش آموزان بتوانند در مدرسه حضور پیدا کنند و آموزش را طی کنند که البته این شامل کل جوامع نیز می شود.

مدیر منطقه 12 اضافه کرد: یکی از همین آسیب ها بحث سرویس مدارس است‌ که در حال حاضر سردرگمی بین خانواده ها و نگرانی هایشان بابت حضور دانش آموزان در کلاس وجود دارد که بحث سرویس به چه شکل خواهد بود. البته همکاران در این مورد نظرات خود را مطرح می‌کنند. ولی اعتقاد بنده بر این است که یک نظر را مشخص کنید و به مدارس هم اعلام کنید. تعداد پیمانکاران سرویس برای مدارس و نوع قرارداد آنها که فصلی باشد یا ماهانه، با توجه به میزان حضور شان مشخص شود.
شاه منصوری افزود: البته این نیز به نوبه خود جای تامل دارد که دانش آموز چند روز در مدرسه حضور دارد. این موارد باید بررسی و پیگیری شود تا آسیبهای وارده به حوزه های مربوط به این قسمت ها از جمله سازمان دانش آموزی، انجمن اولیا، مدارس و اولیا کمتر شود. امیدوارم این تصمیم گیری ها که با کمک شما عزیزان گرفته می‌شود، کمترین آسیب را برای دانش آموزان داشته باشد و از دغدغه ها یشان کاسته شود.
محمد علی نورایی آشتیانی، معاون توسعه و پشتیبانی منطقه۱۲ در ادامه گفت: بخش سرویس جزء دغدغه ها شده است. چون در بعضی از مدارس تعداد حضور دانش آموزان یکسان نیست. ستاد ساماندهی باید ترتیبی اتخاذ کند که موج اعتراضات کاسته شود. همچنین باید برنامه واحد برای این مورد در نظر گرفته شود و مبالغ پرداختی مشخص شود که این موارد منوط به واگذاری اختیارات است و با توجه به گزارش های منطقه که به اداره کل انعکاس می‌دهد باید مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد. باید برنامه ریزی و پیگیری امور طوری باشد که پیمانکار و اولیا کمترین آسیب را متوجه شوند.
در ادامه حسین نجفوند، کارشناس انجمن اولیا و مربیان در مورد بندهای بخش های ارسالی از اداره کل و بازدیدهای میدانی در این زمینه و تعداد پیمانکارها و سرویس ها با توجه به شرایط موجود توضیحات لازم را بیان کرد.

وی در مورد بررسی میزان رضایت پیمانکاران سال قبل و همچنین بخشنامه و دستورالعمل سال جدید توضیح داد و گفت: هنوز در این مورد چیزی به منطقه ارسال نشده است. تعداد سرویس ها مستلزم حضور و تعداد روزهای دانش آموزان در مدرسه و مسافت خانه تا مدرسه است. باید قرارداد و تمهیدات لازم در این زمینه فراهم شود. این موارد هم بستگی به ثبت نام دانش آموزان در سامانه دارد. برنامه ریزی سرویس با پیمانکار است.
علی خلیلی، مدیر سازمان دانش آموزی منطقه نیز در ادامه عنوان کرد: تعدادی از مدارس که با توجه به ارسال نامه از سوی سازمان دانش آموزی، ۲درصد سهم سرویس سال قبل را پرداخت نکردند مورد بررسی قرار گرفت. اکثر مدارس در این مورد مربوط به بخش غیر دولتی است.

خلیلی افزود: تذکرات لازم در این زمینه به مدارس مربوطه، هم تلفنی هم بصورت نامه داده شده است و لیست این مدارس در اختیار مسئول مدارس غیر دولتی منطقه قرار داده شد که مورد بررسی قرار گیرد.

خلیلی افزود: لازم به ذکر است که باید در این زمینه با مدیران مربوطه صحبت شود تا نتیجه کار مشخص شود.
طبق نظر شاه منصوری مقرر شد، اسامی مدارس مذکور کتبا به مدارس ارسال شود. در صورت عدم پیگیری مدارس، در موعد مقرر در جلسه شورای نظارت که در این هفته برگزار می‌شود، مورد بررسی قرار گیرد.
خلیلی تصریح کرد: ۲۳ مدرسه در مورد هزینه سرویس اضافه واریز داشتند که با توجه به شماره شبا مدارس به حساب مدارس از طرف اداره کل مسترد شد.
وی در مورد سرویس مدارس گفت: منتظر آخرین نظرات اداره کل هستیم تا در این مورد به مناطق اطلاع رسانی شود.

وی درمورد اعلام آمادگی پیمانکاران، تعداد و تکمیل مدارکشان به اداره کل سخن گفت.
زهرا فیض آبادی، کارشناس مسئول حسابداری در مورد تسویه حساب سرویس مدارس و مفاصاحساب، اظهار نامه مالیاتی و ضمانتنامه بانکی پیمانکاران توضیحات مربوطه را بیان کرد.

معصومه شمشادی

سرویس مدارس آموزش و پرورش منطقه ۱۲ رعایت پروتکل های بهداشتی قرارداد با پیمانکار میزان حضور دانش آموزان در مدارس
اخبار مرتبط
  • مسابقات مجازی شطرنج در سایت جهانی منطقه 12

  • شاه منصوری: ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است

  • پویش ۱۳ آبان امت پیامبر

  • رستمی: شعر مهدوی، برقراری ارتباط با زبان ادبیات با امام حاضر است

  • آغاز رقابت بیست و سومین انتخابات شورای دانش آموزی منطقه ۱۲

  • اجرای پویش «حرکات ورزشی در خانه» در منطقه ۱۲

  • عزاداری عاشقان شمس الشموس منطقه 12

  • سوگواری دانش آموزان مدارس منطقه ۱۲ در ایام شهادت ائمه اطهار(ع)

  • جشن قرآن دانش آموزان دبستان ۲۱ بهمن منطقه ۱۲

  • برگزاری اربعین دانش آموزان دبیرستان پانزده خرداد منطقه 12

  • حضور کودکان منطقه 12 در پویش با هم برای امنیت و سلامت در هفته نیروی انتظامی

  • بازدید احمدی لاشکی از مدارس منطقه12

  • برگزاری همایش دبیران تربیت بدنی منطقه ۱۲

  • برگزاری شور عاطفه ها در دبستان شهید قاسم داودی منطقه ۱۲

  • بازدید سرزده نمایندگان مجلس شورای اسلامی از مدارس شهر تهران

  • قدردانی از برگزیدگان نهمین جشنواره نوجوان سالم در منطقه12

  • پویش هدیه نوشت افزار در هفته دفاع مقدس

  • قدردانی از دانش آموزان رتبه آور مسابقات کشوری در تهران

  • برندگان مرحله مقدماتی لیگ علمی پایا منطقه۱۲

  • ۱۲ واحد تولیدی و صنعتی در البرز افتتاح شد

  • محسن هاشمی: سرمایه خون شهدا نباید در انحصار کسی باشد

  • جزئیات تعیین تکلیف ساختمان‌های ناایمن منطقه 12

  • آغاز متفاوت سال تحصیلی در دبستان قدوسی منطقه ۱۲

  • آیین بازگشایی مدارس منطقه ۱۲

  • خیرین مدرسه ساز به فکر 6 گروه معلولان جسمی و ذهنی باشند

  • مراسم معارفه دانش آموزان ورودی جدید دبیرستان مهدویه

  • احداث اولین مسیر ویژه تردد دوچرخه در منطقه ۱۲

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • شروط بازگشایی مدارس اعلام شد

  • از نحوه بازگشایی مدارس تا سنجش دانش‌آموزان در امتحانات

  • دانش‌آموزان بخوانند؛ جدول زمانی مدرسه تلویزیونی 26 دی

  • برف و باران در ۱۳ استان

  • جایزه بهترین گل فصل لیگ قهرمانان آسیا باز هم به پرسپولیس رسید

  • نخستین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمه‌زهرا سلام‌الله‌علیها

  • رسمی؛ حضور سامان قدوس در فوتبال انگلیس دائمی شد

  • رابرت دنیرو: ترامپ را به ایران تحویل دهید

  • جزئیات استخدام دانشجویان متعهد خدمت آموزش و پرورش

  • جلسه فوق العاده برای بررسی اساسنامه سازمان جدید تعلیم و تربیت

  • فینال لیگ برتر تفنگ بادی آقایان

  • برگزاری ششمین جلسه شورای آموزش و پرورش آذربایجان شرقی

  • ویژه مهارت آموزان؛ اطلاعیه شماره 27 منتشر شد

  • استقلالی‌ها پولدار شدند

  • با تخلف مقام‌ها از دستورالعمل‌های بهداشتی برخورد شود

  • دردسرهای برانکو برای پرسپولیس تمام نمی‌شود

  • بازیگر «بچه مهندس» مهمان برنامه امشب «دست در دست» می‌شود

  • هادی ساعی یک سال محروم شد

  • راهیابی ۸۸ اثر نگارگری به مرحله نهایی داوری تجسمی فجر

  • جدول زمانی مدرسه تلویزیونی 27 دی

  • در آخرین روزهای رژیم ترامپ؛ آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد

  • «شمش طلا» کلید خورد

  • پرداخت وام ۵۰میلیون تومانی به فعالان صنایع دستی آسیب دیده از کرونا

  • برگزاری دومین شب مراسم عزاداری فاطمیه در حسینیه امام خمینی(ره)

  • ظریف: کره زمین بدون رژیم ترامپ جای بهتری خواهد بود

  • تاخیر در تهیه واکسن کرونا موجب اوج‌گیری مجدد بیماری است

  • افزایش بودجه سازمان انرژی‌های تجدیدپذیرها

  • کارگران امسال چقدر عیدی می گیرند؟

  • لزوم آماده باش شرکت پست

  • «بندر بند» برنده جایزه از جشنواره‌ فیلم کلکته شد

  • غربالگری بیماری‌‌های ژنتیکی جنین هیچگاه اجباری نبوده است

  • آرامش بازار مسکن تا چه زمانی ادامه دارد؟

  • قطع هر دو پای جوانی در تصادف با گاردریل

  • برای هیچکدام از واکسن‌های کرونا تاییدیه موقت یا مجوز ورود صادر نشده است

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم