رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بروجن؛
افتخارآفرینی مهلا نیکی، عضو جوان هلالاحمر بروجن، در مسابقات قهرمانی کشور کاراته
بروجن (پانا) ‐ رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بروجن از افتخارآفرینی عضو جوان هلال احمر شهرستان بروجن در مسابقات کشوری کاراته که به میزبانی استان چهارمحالوبختیاری بود خبر داد و موفقیت این ورزشکار را نشانهای از حمایت جمعیت هلال احمر از پرورش استعدادهای جوانان و ترویج روحیه تلاش و همیاری عنوان کرد.

ایرج کیانی، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بروجن در گفتوگو با خبرنگار پانا با اشاره به افتخارآفرینی مهلا نیکی، عضو جوان هلالاحمر بروجن، در مسابقات قهرمانی کشور کاراته، گفت: «در رقابتهای تنگاتنگ و نفسگیرانه مسابقات کاراته قهرمانی کشور که به میزبانی استان چهارمحالوبختیاری برگزار شد، خانم مهلا نیکی، عضو جوان کانون دانشآموزی جمعیت هلال احمر شهرستان بروجن و عضو تیم سحر، با به نمایش گذاشتن مهارتهای بالای خود در زمینه کومیته که همان مبارزه میشود، موفق به کسب مقام سوم کشوری شد.»
وی افزود: « این رقابت با شرکت بهترین ورزشکاران از سرتاسر کشور برگزار شد و فضایی پر از رقابت و هیجان را به وجود آورد اما همچنان ورزشکار چیرهدست و نوجوان ما با مهارت کامل و اعتماد به نفس مثالزدنیاش توانست خود را به جمع قهرمانان معرفی کند؛ همچنین این موفقیت ارزشمند، نشانهای روشن از حمایت جمعیت هلال احمر از پرورش استعدادهای جوانان و ترویج روحیه تلاش، تعهد و همیاری در سراسر کشور خواهد بود.»
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بروجن در پایان خاطرنشان کرد: «درخشش مهلا نیکی در این مسابقات، افتخاری بزرگ برای جمعیت هلال احمر و جامعه ورزش استان است و با کسب این موفقیت، بار دیگر نام بروجن رو در عرصه ورزش ملی بالا بردو این موفقیت برگزرینی بر پیشینه ورزشی این شهرستان خواهد بود.»
ارسال دیدگاه