تکنسین فوریتهای پزشکی:
در زمان ایست قلبی، تا رسیدن عوامل اورژانس اقدامات اولیه احیا را چگونه باید انجام داد؟!
شهرکرد (پانا) - حادثه تصادف میتواند برای هر شخصی رخ دهد. پس با بالا بردن آگاهی پزشکی خودمان می توانیم کمترین خسارت را دریافت کنیم. در این خصوص تکنسین فوریت های پزشکی شهرکرد توضیحاتی را ارائه دادند.
میثم احمدی تکنسین اورژانس فوریت های پزشکی استان چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با پانا گفت: «هدف ما از اهدای قلب ریهای پایه به این معناست که بتوانیم آگاهی مردم را افزایش دهیم زیرا ممکن است کسی که دچار ایست قلبی شده باشد و تیم پزشکی نتواند خودش را به موقع به محل وقوع برساند.»
وی افزود: «اهدای قلب ریهای پایه شامل چند مرحله میشود مرحله اول اهدای قلب ریهای پایه ارزیابی صحنهها میباشد یعنی باید ایمنی خود و بیمار را چک کنیم که آیا خطری ما را تهدید میکند. مرحله دوم باید پاسخگویی فرد را کنترل کنیم مرحله سوم تماس با اورژانس و تیم پزشکی است مرحله چهارم گرفتن نبض و تنفس بیمار است.»
وی اظهار کرد: «وقتی مطمئن میشویم بیمار دچار ایست قلبی شده، اهدای قلب ریهای را شروع میکنیم. اهدای قلب ریهای مراحلی دارد مرحله اول ماساژ قلبی است مرحله دوم باید راه هوایی بیمار را چک کنیم و مرحله آخر تنفس دهان به دهان میباشد.»
میثم احمدی توصیه کرد: «اقدامات پزشکی، یادگیری اهدای قلب ریهای بسیار مهم و مورد توجه می باشد، زیرا تیم در هر حالتی ممکن است دیر به محل وقوع برسد.»
ارسال دیدگاه