معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان چهارمحال‌وبختیاری:

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، محور ارتقای سرمایه‌های معنوی جامعه در محرم است

بن (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش استان چهارمحال و بختیاری در ویژه‌برنامه محرم اتحادیه انجمن‌های اسلامی خواهران شهر بن حضور یافت و بر نقش این اتحادیه در ارتقای سرمایه‌های معنوی جامعه که نوجوانان هستند، تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۵۸۲۰۱۹
لینک کوتاه کپی شد

ذوالفقار علیخانی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان به همراه افشین آرام، معاون اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان چهارمحا‌ل بختیاری در راستای گسترش فرهنگ عاشورایی و تقویت نقش نوجوانان در عرصه‌های فرهنگی و دینی در ویژه‌‌برنامه‌‌ ایام محرم که به همت دانش‌آموزان اتحادیه انجمن‌های اسلامی واحد خواهران شهر بن برگزار شده بود، شرکت و بازدید کردند.

در این مراسم که با حضور جمعی از فعالان فرهنگی، مسئولان و دانش‌آموزان دختر عضو این اتحادیه برگزار شد، فضای معنوی و انس با مفاهیم عاشورایی به وضوح مشهود بود و نوجوانان با شور و شعور دینی در فعالیت‌های فرهنگی، مذهبی و هیئت دانش‌آموزی حضور یافتند.

علیخانی در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگاران پانا و با تأکید بر اهمیت نقش نوجوانان و جوانان در استمرار فرهنگ عاشورا و تربیت دینی نسل آینده گفت: « اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، امروز به مرکزی برای ارتقاء سرمایه‌های معنوی جامعه تبدیل شده است. حضور دانش‌آموزان در این حلقه‌های معرفتی و برنامه‌های فرهنگی، نقش مهمی در تقویت ارزش‌های دینی و تربیت نسل آینده دارد.»

وی افزود: «تمامی مراحل برگزاری این برنامه‌ها به دست خود دانش‌آموزان انجام می‌شود و این خودباوری و مشارکت، زمینه‌ساز شکل‌گیری نسل متعهد و مسئولیت‌پذیر در جامعه است. امید داریم این فعالیت‌ها گسترش یابد و شاهد افزایش حضور دانش‌آموزان در چنین برنامه‌هایی باشیم.»

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری، همچنین ضمن بازدید از روند برگزاری هیئت محرم اتحادیه انجمن‌های اسلامی خواهران شهر بن، با خادمین، مسئولان و مربیان این هیئت دیدار و گفتگو کرد و بر اهمیت استمرار چنین فعالیت‌هایی در راستای تقویت بنیه فرهنگی و دینی نوجوانان تأکید نمود.

افشین آرام، معاون اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان نیز با تأکید بر نقش این اتحادیه در تربیت دینی نسل نوجوان گفت: «اتحادیه همواره در تلاش است با برگزاری برنامه‌های ارزشی و فرهنگی، دانش‌آموزان را با معارف دینی و فرهنگ ایثار و شهادت آشنا کند تا سرمایه‌های معنوی کشور بیش از پیش تقویت شود.»

این مراسم در فضایی آکنده از شور حسینی و با رعایت برنامه‌ریزی دقیق فرهنگی برگزار شد و مورد استقبال گسترده دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان قرار گرفت.

حجم فایل ویدیویی : ۷.۹۴M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۱:۱۳ دانلود فایل
خبرنگار : هانیه هاشمی بنی , اسما احمدی بنی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار