معلمان قائمشهری با ترویج کار نیک، مهربانی می‌آموزند

قائمشهر (پانا) - به مناسبت روز معلم، خبرنگاران پانا با سه تن از معلمان آموزش و پرورش شهرستان قائم‌شهر که در کنار آموزش علمی، مروج کارهای نیک و مهارت‌های زندگی در کلاس‌های درس هستند، گفت‌وگو کردند.

کد مطلب: ۱۵۶۵۵۲۷
لینک کوتاه کپی شد

مهدیه عبادی، آموزگار مقطع ابتدایی شهرستان قائمشهر و از معلمان فعال در این زمینه، با اشاره به نگاه جامع‌نگر آموزش و پرورش می‌گوید:«بخش آموزش و بخش پرورش در یک مسیر یک‌سو حرکت می‌کنند، یعنی آموزش و پرورش هم‌زمان برای  پیشرفت می‌روند.»

عبادی گفت:«تلاش می‌کنیم که در کلاس، علاوه بر آموزش علمی، انواع مهارت‌های زندگی را نیز به دانش‌آموزان بیاموزیم تا آن‌ها بتوانند در آینده به افراد موفقی برای جامعه خود تبدیل شوند. برای تربیت نسل مهدوی هم، تا جایی که امکان دارد، از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم.»

شهناز فرزی، دیگر آموزگار قائمشهری، معلمی را رسالتی می‌داند که فراتر از وظیفه‌ رسمی تعریف می‌شود:«من همیشه سعی کرده‌ام به سهم خود، چه در زندگی شخصی و چه در شغل معلمی، به‌گونه‌ای فکر و عمل کنم که فراتر از کتاب باشم و بیشتر به نیازهای عاطفی و روحی دانش‌آموزان توجه کنم. چون باور دارم معلمی فقط یک شغل نیست؛ بلکه یک رسالت است؛ رسالتی که بر دوش ما گذاشته شده این است که استعدادهای نهفته دانش‌آموزان را شناسایی کرده و به آن‌ها بال و پر بدهیم.»

صدیقه صفایی، آموزگار پایه‌ اول ابتدایی نیز با شیوه‌ای خلاقانه و بر پایه‌ بازی، تلاش می‌کند حس امنیت و شادی را به کلاس درس بیاورد. او می‌گوید:«روش تدریس من بر پایه‌ بازی است. چون در پایه‌ اول ابتدایی، بچه‌ها معمولاً از مدرسه و کلاس ترس دارند، چون برای اولین بار از خانواده جدا می‌شوند و مدرسه را محیطی ناآشنا و ناامن می‌دانند. به همین دلیل، سعی می‌کنم با آن‌ها بازی کنم تا این ترس از بین برود.»

او عنوان می‌کند:«بچه‌ها در کلاس، من را مثل خواهر یا مادرشان می‌بینند. همین حس نزدیکی و صمیمیت باعث شده که در کلاس، احساس امنیت کنند. حتی وقتی بین‌شان اختلافی پیش می‌آید، با هم می‌گویند؛ ما خواهر هستیم، نباید با هم دعوا کنیم یا ناراحت باشیم. این نگاه، به آرامش و انسجام بیشتری در کلاس کمک کرده است.»

صفایی با ذکر نمونه‌ای از تدریس خود می‌افزاید:«حتی در درس‌هایی مثل ریاضی هم سعی می‌کنم مفاهیم را از طریق بازی یا تجربه‌ شیرین منتقل کنم؛ مثلاً وقتی می‌خواهیم مفهوم تقسیم را یاد بگیریم، یک کیک می‌آورم و ابتدا با کمک جمع و تفریق، مراحل مختلف را توضیح می‌دهم. در پایان، وقتی مفاهیم را یاد گرفتند، کیک را بین خودشان تقسیم می‌کنند. این کار باعث می‌شود هم محبت و همکاری بین‌شان بیشتر شود، و هم درس را عمیق‌تر و با لذت یاد بگیرند.»

 

حجم فایل ویدیویی : ۶۷.۳۷M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۳:۱۲ دانلود فایل
خبرنگار : دانش‌آموز، فاطمه زهرا بهداد, دانش‌آموز، نونا صمدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار