تشییع پیکر پاسدار شهید مدافع وطن در صباشهر

شهریار (پانا) - مراسم تشییع پیکر مطهر پاسدار شهید مدافع وطن صباشهری با همراهی مردم شهیدپرور شهرستان شهریار برگزار شد.

کد مطلب: ۱۵۸۳۳۴۷
لینک کوتاه کپی شد
تشییع پیکر پاسدار شهید مدافع وطن در صباشهر

امروز با قلب‌هایی پر از اندوه و افتخار، گرد هم آمده‌ایم تا آخرین وداع را با پاسدار شهید وطن، محمد فقیه منزه، برگزار کنیم. ما ملت شهرستان شهریار، به گوش دنیا می رسانیم که ما پیرو راه شهیدانی چون شهید فقیه منزه هستیم، او که با شجاعت و ایثار خود، در راه دفاع از میهن و آرمان‌های انقلاب اسلامی جان خود را فدای وطن کرد. 

مراسم تشییع پیکر مطهر شهید مدافع وطن، فرصتی است برای گرامیداشت یاد و خاطره‌ی او و تجدید پیمان با آرمان‌های بلندش. ما مردم شهید پرور شهریاری با حضور خود، نشان خواهیم داد که هرگز ایثار گری‌ها و جانفشانی‌های این شهدا را فراموش نخواهیم کرد و همواره در مسیر آنان گام خواهیم برداشت.

شهید پاسدار محمد فقیه منزه، نه تنها یک پاسدار، بلکه نماد ایستادگی و فداکاری بود. او با روحیه‌ای سرشار از عشق به وطن و مردم، در سخت‌ترین شرایط، از خاک و ناموس این سرزمین دفاع کرد. یاد و خاطره‌اش همیشه در دل‌های ما زنده خواهد ماند و ما را به ادامه راهش ترغیب می‌کند.

ما ملت غیور صباشهری و شهریاری در این مراسم، نه تنها به یاد شهید محمد فقیه منزه، بلکه به یاد تمامی شهدای گرانقدر این سرزمین گرد هم آمده‌ایم. شهدایی که با جانفشانی‌های خود، امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان آوردند.

ما به عنوان یک ملت، باید به یاد داشته باشیم که این شهیدان، با فداکاری‌های خود، به ما آموختند که برای حفظ ارزش‌ها و آرمان‌هایمان باید ایستادگی کنیم. بیایید با هم پیمان ببندیم که در راه تحقق آرمان‌های شهیدان، از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد و همواره در راستای خدمت به وطن و مردم عزیزمان گام خواهیم برداشت.

روحش شاد و یادش گرامی باد.

نویسنده : دانش‌آموز مائده قاضی خانلو

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار