برگزاری دوره مجازی آموزش خبرنگاری در منطقه ۱۵ شهر تهران

تهران (پانا) _ دوره مجازی آموزش خبرنگاری با هدف ارتقای مهارت‌های تخصصی خبرنگاران دانش‌آموز خبرگزاری پانا منطقه ۱۵ شهر تهران، با تدریس هلیا حاتمی، مدرس دوره مجازی آموزش خبرنگاری پانا منطقه ۱۵ برگزار شد.

کد مطلب: ۱۶۵۰۰۰۱
لینک کوتاه کپی شد
برگزاری دوره مجازی آموزش خبرنگاری در منطقه ۱۵ شهر تهران

این دوره آموزشی با تمرکز بر تهیه خبر ویدیویی، تیترنویسی و لیدنویسی طراحی و اجرا شد و تمامی خبرنگاران شرکت‌کننده در دوره آفلاین خبرگزاری پانا منطقه ۱۵ در آن حضور داشتند. محتوای دوره به‌گونه‌ای تنظیم شده بود که ضمن آموزش اصول حرفه‌ای خبرنگاری، نیازهای عملی خبرنگاران دانش‌آموز در تولید اخبار روزمره خبرگزاری پانا را نیز پوشش دهد.

هلیا حاتمی به‌عنوان مدرس این دوره، با بهره‌گیری از تجربه خود در حوزه خبرنگاری دانش‌آموزی و آشنایی با استانداردهای خبری پانا، تلاش کرد مفاهیم آموزشی را به‌صورت دقیق، کاربردی و قابل اجرا برای خبرنگاران ارائه دهد. در بخش مربوط به خبر ویدیویی، مباحثی همچون اهمیت روایت صحیح، نقش تصویر در انتقال پیام، هماهنگی صدا و تصویر، ساختار استاندارد خبر ویدیویی و رعایت اصول حرفه‌ای در ضبط و تدوین مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه، تیترنویسی به‌عنوان یکی از تأثیرگذارترین بخش‌های خبر، به‌صورت تخصصی آموزش داده شد. مدرس دوره با اشاره به اهمیت شخص‌محور بودن تیتر، دقت در انتخاب واژگان و پرهیز از کلی‌گویی، نکات لازم برای نگارش تیترهای جذاب، دقیق و متناسب با خط‌مشی خبرگزاری پانا را تشریح کرد. خبرنگاران دانش‌آموز همچنین با نمونه‌های مختلف تیتر آشنا شدند و به تحلیل و بررسی آن‌ها پرداختند.

بخش لیدنویسی نیز با تأکید بر کوتاه‌نویسی، روان‌نویسی و جذابیت آغاز خبر برگزار شد. در این بخش، شرکت‌کنندگان با نقش لید در جلب توجه مخاطب آشنا شدند و نکاتی درباره نگارش لیدهای شخص‌محور و حرفه‌ای دریافت کردند تا بتوانند اخبار خود را با قدرت بیشتری آغاز کنند.

هلیا حاتمی، مدرس دوره مجازی آموزش خبرنگاری پانا منطقه ۱۵، در بیان اهداف این دوره گفت:«خبرنگاران دانش‌آموز سرمایه‌های آینده رسانه هستند و آموزش مهارت‌هایی مانند تهیه خبر ویدیویی، تیترنویسی و لیدنویسی می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای کیفیت تولیدات خبری خبرگزاری پانا داشته باشد.»

وی با تأکید بر اهمیت آموزش مستمر خبرنگاران دانش‌ آموز افزود: « توجه به جزئیات خبری، رعایت اصول حرفه‌ای و تمرین مداوم، از جمله عواملی است که می‌تواند مسیر رشد خبرنگاران نوجوان را هموارتر کند و آن‌ها را برای فعالیت جدی‌تر در عرصه رسانه آماده سازد.»

در جریان این دوره، خبرنگاران دانش‌آموز با مشارکت فعال، طرح پرسش‌های تخصصی و تبادل نظر، فضای آموزشی پویایی را رقم زدند و تلاش شد مطالب ارائه‌شده به‌گونه‌ای باشد که به‌صورت مستقیم در تولید اخبار خبرگزاری پانا مورد استفاده قرار گیرد.

برگزاری این دوره مجازی آموزشی با تدریس دانش آموز خبرنگار پانای منطقه ۱۵ شهر تهران گامی مؤثر در راستای توانمندسازی خبرنگاران دانش‌آموز خبرگزاری پانا منطقه ۱۵ به شمار می‌رود و می‌تواند نقش مهمی در ارتقای سطح کیفی اخبار، افزایش دقت در نگارش و تقویت تولیدات چندرسانه‌ای خبرنگاران دانش‌آموز ایفا کند.

خبرنگار : سینااسماعیل نژاد عکاس : هلیا حاتمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار