معاون پشتیبانی آموزش و پرورش شهرستان ورزنه:

زنان چادرسفید شهرستان ورزنه پای کار نهضت توسعه عدالت آمدند‌

شاهد افتتاحیه ۵ مدرسه و زمین چمن ورزشی در مهرماه سال جاری خواهیم بود

اصفهان( پانا)_ معاون پشتیبانی شهرستان ورزنه گفت:قبل از دستور ریاست محترم جمهور هشت مدرسه مدرسه سازی داشتیم که در حال رکود بوده و بعد از دستور ریاست محترم جمهور این هشت پروژه نه تنها شروع به فعالیت نمودند ، بلکه هشت پروژه به ۲۲ پروژه ارتقا پیدا کرد.

کد مطلب: ۱۵۸۸۶۵۷
لینک کوتاه کپی شد

محمدتوسلی معاون پشتیبانی شهرستان ورزنه در گفت و گو با پانا بیان کرد:« همان طور که مستحضر هستید شهرستان ورزنه در شرق استان اصفهان واقع هست ، شهرستانی که بیشتر متکی به آب کشاورزی بوده که متاسفانه در چند سال اخیر با خشکسالی های اخیر روبرو شده است ، اما مردم ما از مدرسه سازی و مشارکت در کارهای خیر هیچ دریغ نکردند و همه جوره پای کار آمدند و همان طور که مستحضر هستید زنان چادر سفید شهرستان ورزنه پای کار نهضت توسعه عدالت آمدند‌.»

وی در خصوص مدرسه سازی در شهرستان ورزنه اظهار داشت:« قبل از دستور ریاست محترم جمهور جناب آقای پزشکیان که در خصوص مدرسه سازی بوده ، هشت مدرسه و هشت پروژه را داشتیم که در حال رکود بوده و بعد از دستور ریاست محترم جمهور این هشت پروژه نه تنها شروع به فعالیت نمودند ، بلکه هشت پروژه به ۲۲ پروژه ارتقا پیدا کرد، که هم اکنون با مشارکت مردم شهرستان ورزنه به ساخت مدرسه و اهمیت مدرسه سازی شاهد افتتاحیه ۵ مدرسه و زمین چمن ورزشی در مهرماه سال جاری خواهیم بود.»

 

حجم فایل ویدیویی : ۵۷.۵۲M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۱:۵۵ دانلود فایل
خبرنگار : هستی جعفری، ستایش صالح پور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار