جعفر قائم پناه، معاون اجرایی رئیس جمهور:

معلم آموختن و آموزاندن را رسالتی الهی می‌داند

تهران (پانا) - جعفر قائم پناه، معاون اجرایی رئیس جمهور نقش معلم در صیانت باز تولید و انتقال میراث معنوی و فرهنگی ملی را بی بدیل دانست و معلمان را معماران هویت ایرانی اسلامی عنوان کرد که آموختن و آموزاندن را رسالتی الهی می‌دانند.

کد مطلب: ۱۵۶۶۵۳۶
لینک کوتاه کپی شد
معلم آموختن و آموزاندن را رسالتی الهی می‌داند

جعفر قائم پناه، معاون اجرایی رئیس جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه شهر تهران با اشاره به جایگاه کلیدی معلمان، آنان را معماران هویت ایرانی اسلامی عنوان کرد و گفت: شهید مطهری، معلم و اندیشمند برجسته معاصر که تفکر دینی وی آمیخته با عقلانیت و پویایی بود و چراغ راه نسل‌های پس از خود شد.

وی با تجلیل از معلمان شهید بیان کرد: روز پاسداشت مقام کسانی است که آموختن و آموزاندن را رسالتی الهی می‌دانند و در این مسیر از هیچ فداکاری دریغ نمی‌کنند.

معاون رئیس جمهور به جایگاه رفیع معلم اشاره کرد و با بیان اینکه این روزها پاسداری از هویت ملی به عنوان بنیادی‌ترین عنصر انسجام بخش اجتماعی اهمیتی دوچندان یافته است؛ گفت: نقش معلم در صیانت باز تولید و انتقال میراث معنوی و فرهنگی ملی بی بدیل و انکارناپذیر است و معلمان عزیز معماران هویت ملی و اسلامی هستند که با تکیه بر سه عنصر اساسی زبان تاریخ و فرهنگ بنیان‌های استوار شخصیت فرزندان این مرز و بوم را پیریزی می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه توسعه عدالت آموزشی در صدر برنامه‌های دولت قرار دارد گفت: بر این باور هستیم هیچ توسعه‌ای بدون عدالت آموزشی پایدار نخواهد بود و معلمان فرهیخته نقشی بی‌بدیل و تعیین کننده در توسعه عدالت آموزشی دارند. معلمان در خط مقدم مبارزه با محرومیت‌های آموزشی قرار دارند.

وی به تحولات عمیق فناورانه و ظهور پدیده‌های نوینی چون آموزش مجازی شکاف دیجیتالی به عنوان تعارضی جدید در مسیر تحقق عدالت آموزشی پدیدار شده است اشاره کرد و افزود: معلمان با تحقق عدالت آموزشی زمینه ساز آزادی انسان از بند جهل فقر و تبعیض هستند و معلمان با خلاقیت و نوآوری و با استفاده هوشمند از امکانات محدود و با بهره‌گیری از راهکارهای بومی و متناسب با شرایط تلاش می‌کنند تا این شکاف به حداقل برسد.

 قائم پناه بود با بیان اینکه در عصر جدید تعلیم و تربیت فرایند آموزش از انتقال صرف دانش به سمت پرورش مهارت‌های چند بعدی گرایش پیدا کرده است گفت: امروزه دانش آموزان نیازمند مجموعه‌ای از مهارت‌های اجتماعی و توانمندی‌های کاربردی هستند که آنان را برای زیستن موفق در جهان متغیر و متکثر آماده می‌سازد و توجه به مهارت‌های زندگی یکی از کلیدی‌ترین محورهایی است که در برنامه‌های آموزش و پرورش قرار گرفته است. 

خبرنگار : عرفان نوری تبار؛ محیا شیخی؛ زینب ملک زاده

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار