پژوهشگر و متخصص تغذیه در استان البرز:
چای را با شکر شیرین نکنید
کرج(پانا)_پژوهشگر و متخصص تغذیه در استان البرز گفت: مصرف چای همراه با شکر، عوارض متعددی برای سلامت بدن دارد و میتوان به جای آن از عسل استفاده کرد.
فریبا زرّین در گفتوگو با پانا عنوان کرد: «مصرف شکر همراه با نوشیدنیهای داغ بهویژه در وعده صبحانه، میتواند تبعات منفی برای سلامت افراد داشته باشد.»
وی ادامه داد: «شکر هنگام تماس با دندانها باعث ایجاد پوسیدگی میشود و در درازمدت سلامت کبد را نیز به خطر میاندازد. از سوی دیگر، مصرف قند و شکر اضافی، افزایش وزن و کاهش کارایی مغز را به دنبال دارد.»
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: «مردم میتوانند برای شیرین کردن چای، گزینههای سالمتری مانند عسل را جایگزین شکر کنند. عسل علاوهبر طعم مطبوع، خواص مفیدی نیز برای بدن دارد.»
زرّین در پایان تأکید کرد: «کاهش مصرف شکر، گام مؤثری در جهت حفظ سلامت و پیشگیری از بیماریهای مختلف است.»
ارسال دیدگاه