پژوهشگر و متخصص تغذیه در استان البرز:

چای را با شکر شیرین نکنید

کرج(پانا)_پژوهشگر و متخصص تغذیه در استان البرز گفت: مصرف چای همراه با شکر، عوارض متعددی برای سلامت بدن دارد و می‌توان به‌ جای آن از عسل استفاده کرد.

کد مطلب: ۱۶۳۵۷۱۵
لینک کوتاه کپی شد
چای را با شکر شیرین نکنید

فریبا زرّین در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد: «مصرف شکر همراه با نوشیدنی‌های داغ به‌ویژه در وعده صبحانه، می‌تواند تبعات منفی برای سلامت افراد داشته باشد.»

وی ادامه داد: «شکر هنگام تماس با دندان‌ها باعث ایجاد پوسیدگی می‌شود و در درازمدت سلامت کبد را نیز به خطر می‌اندازد. از سوی دیگر، مصرف قند و شکر اضافی، افزایش وزن و کاهش کارایی مغز را به دنبال دارد.»

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: «مردم می‌توانند برای شیرین کردن چای، گزینه‌های سالم‌تری مانند عسل را جایگزین شکر کنند. عسل علاوه‌بر طعم مطبوع، خواص مفیدی نیز برای بدن دارد.»

زرّین در پایان تأکید کرد: «کاهش مصرف شکر، گام مؤثری در جهت حفظ سلامت و پیشگیری از بیماری‌های مختلف است.»

خبرنگار : دانش‌آموز:فاطمه زهرا تجری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار