پژوهشگر تغذیه:
بستنی منبعی از مواد مغذی برای سلامت قلب، مغز و روده است
کرج(پانا)-پژوهشگر تغذیه و عضو انجمن تغذیه آمریکا، گفت:تحقیقات تازه دانشگاه میشیگان پرده از راز شگفتانگیزی برداشته و بیان کرده بستنی استاندارد اگر به اندازه مصرف شود نهتنها مضر نیست، بلکه منبعی از مواد مغذی برای سلامت قلب، مغز و روده است.

دلارام بهشتی درگفتوگو با پانا عنوان کرد:«بررسیهای دانشگاه میشیگان روی هزاران نفر نشان میدهد مصرف متعادل بستنی طبیعی با کاهش خطر بیماریهای قلبی مرتبط است.کلسیم و منیزیم موجود در آن به انعطاف رگهای خونی کمک میکنند و چربیهای شیر، التهاب را کاهش میدهند.»
وی افزود:«اما شرط اصلی، کیفیت بستنی است.محصولاتی که از شیر تازه، میوههای طبیعی و بدون افزودنیهای مصنوعی تهیه شدهاند،اثرات مثبت دارند.بستنیهای حاوی پروبیوتیک«باکتریهای مفید»هم مانند یک بمب سلامتی برای روده عمل میکنند.این باکتریها نهتنها هضم غذا را آسانتر میکنند،بلکه از طریق خط ارتباطی روده و مغز به بهبود خلقوخو کمک میرسانند.»
بهشتی ادامه داد:«جالب اینجا است که ترکیبات طبیعی موجود در بستنیهای میوهای یا مغزدار مثل توتها و گردو برای مغز هم معجزه میکنند.آنتیاکسیدانهای این مواد، سلولهای عصبی را در برابر پیری محافظت میکنند.»
وی بیان کرد:«نکته حیاتی، پرهیز از زیادهروی است.بستنی سالم، کالری بالایی دارد.بیماران دیابتی باید از نوع کمشکر استفاده کنند و همهافراد مصرف را به ۲ تا ۳ بستنی در هفته محدود نمایند.درانتخاب محصولات هم به برچسب بدون چربی ترانس و فاقد شربت ذرت دقت شود.»
این پژوهشگر در پایان خاطرنشان کرد:«اگرچه بستنی باکیفیت فوایدی دارد، ولی جایگزین غذاهای سالم نیست.ماست پروبیوتیک، پنیرهای تخمیری و میوههای تازه گزینههای بهتری برای دریافت روزانه ریزمغذیها هستند.بستنی را به عنوان مکمل لذتبخش رژیم متعادل ببینید، نه یک وعدهی اصلی»
ارسال دیدگاه