متخصص تغذیه دراستان البرز:

هندوانه؛ سپری طبیعی برای محافظت از قلب و عروق است

کرج(پانا)_متخصص تغذیه در استان البرز گفت:نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که هندوانه این میوه تابستانی محبوب نه‌تنها برای رفع تشنگی،بلکه به عنوان یک عامل قدرتمند برای سلامت قلب و عروق شناخته می‌شود.

کد مطلب: ۱۶۰۴۵۶۰
لینک کوتاه کپی شد
هندوانه؛ سپری طبیعی برای محافظت از قلب و عروق است

آرزو اطهری درگفت‌وگو با پانا عنوان کرد:«مطالعات علمی اخیر نشان داده که ترکیبات مفید در آب هندوانه می‌توانند از سلامت رگ‌های خونی در مواقع افزایش ناگهانی قند خون محافظت کنند.»

وی افزود:«این خاصیت به‌دلیل وجود اسیدهای آمینه خاصی مانند ال سیترولین و ال آرژنین در هندوانه است که در بدن به گشاد شدن رگ‌های خونی و بهبود جریان خون کمک می‌کنند.»

این متخصص تغذیه ادامه داد:«مطالعات متعدد تأثیر مصرف منظم این میوه را برارتقای سلامت قلب و متابولیسم بدن تأیید کرده‌اند.هندوانه علاوه‌بر موارد ذکرشده،منبع بسیار خوبی از آنتی‌اکسیدان‌ها،ویتامین C و لیکوپن است.»

وی اظهار کرد:«این ترکیبات همگی با کاهش استرس اکسیداتیو که عامل بسیاری از آسیب‌های سلولی است به پیشگیری از بیماری‌های قلبی کمک شایانی می‌کنند.»

اطهری در ادامه بااشاره به ارزش غذایی بالای هندوانه خاطرنشان کرد:«این میوه یک انتخاب عالی برای تأمین آب مورد نیاز بدن است،چراکه حدود ۹۲ درصد از آن را آب تشکیل می‌دهد و درعین حال منبع خوبی از ویتامین‌های C و B۶ به شمار می‌آید.»

وی در پایان توصیه کرد: «براساس راهنمایی‌های تغذیه‌ای،مصرف روزانه بین ۱.۵ تا ۲.۵ فنجان میوه برای همه افرادتوصیه می‌شود که می‌توان بخشی از این نیاز را با این میوه آبدار و شیرین تأمین کرد.»

خبرنگار : دانش‌آموز:فاطمه زهرا تجری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار