مدیر کل دفتر سبزیها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی
میانگین غلظت نیترات در هندوانههای ایران کمتر از ۱۰ میلیگرم بر کیلو گرم است
تهران (پانا) - مدیر کل دفتر سبزیها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه سختگیرانهترین استانداردهای جهانی باقیمانده نیترات در روسیه انجام می شود ، تأکید کرد: محصولات کشاورزی ایران هم این استانداردها را رعایت میکنند و به همین دلیل روسیه یکی از اصلیترین مقاصد صادراتی سبزی و صیفی ایرانی از جمله هندوانه است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی حسین اصغری با بیان اینکه حد مجاز باقیمانده نیترات در هندوانه در ایران و روسیه معادل ۶۰ میلیگرم در کیلوگرم است، افزود: هندوانه اینکه نشان می دهند مشخص نیست از ایران رفته باشد که این موضوع خود مورد سوال است.
وی افزود: روسیه به دلیل عدم تولید کافی از کشور های مختلفی هندوانه وارد می کند ضمن آنکه سنجش نیترات باید از قسمت خوراکی هندوانه صورت بگیرد و نه از پوست آن ، اگر چه دستگاه مورد استفاده هم اصلا دقیق نیست.
اصغری ادامه داد: بر اساس مطالعهای که موسسه تحقیقات خاک و آب کشور انجام داده، میانگین غلظت نیترات در هندوانههای تولیدی ایران کمتر از ۱۰ میلیگرم در کیلوگرم است. این نتیجه از نمونهبرداری ۴۳۳ نمونه هندوانه از استانهای اصلی تولید کننده این محصول به دست آمده است.
ارسال دیدگاه