یکی از نیروهای جمعیت هلال احمر استان البرز:

شاهد افزایش چشمگیر اعتماد عمومی به نهادهای امدادی، رسانه‌ها و مسئولین هستیم

کرج (پانا) - یکی از نیروهای جمعیت هلال‌احمر استان البرز گفت‌: مردم در حال حاضر نسبت به نهادهای امدادی، رسانه‌ها و مسئولین، اعتماد بیشتری دارند و این نشان‌دهنده اتحاد و همبستگی جامعه است.

کد مطلب: ۱۵۷۹۳۶۲
لینک کوتاه کپی شد
شاهد افزایش چشمگیر اعتماد عمومی به نهادهای امدادی، رسانه‌ها و مسئولین هستیم

میلاد افشاری در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد: «این افزایش اعتماد، نتیجه تلاش‌های مستمر و شفاف‌سازی‌های صورت‌گرفته است که فضای مثبت و ارزشمندی در جامعه ایجاد کرده است.»

وی افزود: «در سال‌های اخیر، نهادهای امدادی با ارائه خدمات سریع و مؤثر، اعتماد مردم را به خود جلب کرده‌اند و این موضوع در مواقع بحرانی همانند حوادث و بحران‌های اقتصادی، نشان‌دهنده قدرت همبستگی میان مردم و مسئولین است.»

این نیروی امدادی ادامه داد: «رسانه‌ها با انتشار اخبار صحیح و انگیزشی، نقش بسیار موثری در تقویت اعتماد عمومی داشتند و مردم امروز بیشتر به اخبار و اطلاع‌رسانی‌های معتبر توجه می‌کنند.»

وی اظهار کرد: «مسئولین نیز با تلاش برای شفافیت، پاسخگویی به نیازهای مردم و نشان دادن عملکرد خود به اعتماد و امید جامعه افزوده‌اند و این روند باید تداوم یابد.»

افشاری تاکید کرد: «این رشد اعتماد، نشان‌دهنده بلوغ فکری و همت مردم و مدیران است. باید قدر این فرصت را بدانیم و با همت مضاعف، آینده‌ای مثبت‌تر بسازیم.» 

وی خاطرنشان کرد: «امیدواریم اعتماد عمومی همچنان تقویت شود و این جامعه‌ متحد و قدرتمند در مسیر توسعه و پیشرفت حرکت کند.»

خبرنگار : دانش‌آموز:فاطمه‌زهرا تجری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار