معلمی که سالها است در کنار تدریس از مادر پیر زمینگیرش مراقبت میکند
اصفهان (پانا) - معلم کلاس دوم دبستان آیندهسازان زرینشهر، سالها است در کنار تدریس از مادر پیر زمینگیرش مراقبت میکند و مسئولیت چند کودک یتیم و نیازمند را به عهده دارد.

زهرا اعلائی، دانشجوی روانشناسی علوم تربیتی کارشناسی ارشد و معلم کلاس دوم دبستان آیندهسازان زرینشهر در گفت و گو با پانا بیان کرد: «در ابتدای صحبتهایم باید از کادر زحمتکش و همراه و همدم مدرسه آینده سازان، اولیای صبور و همراه و دانشآموزان با ادب و با استعدادم تشکر کنم که در این سال تحصیلی بسیار به من لطف داشتند و با وجود مشکلاتی که در این اواخر برای من پیش آمد باز هم مرا همراهی کردند، امسال بهترین سال کاری من در آموزش و پرورش بود زیرا با با چنین انسانهای شریفی آشنا شدم. »
وی در ادامه گفت: « باعث افتخار من است که سال ۱۳۸۷ به عنوان مربی نهضت در مرکز توانبخشی شهید مدنی شروع به کار کردم و با کسانی آشنا شدم که با وجود ناتوانیهایی که داشتند دست از تلاش برای رسیدن به آرزوهایشان بر نمیداشتند، بعد از تعداد زیادی آزمون سختیهایی که جلوی راهم بود در سال ۱۳۹۸ استخدام آموزش و پرورش شدم. »
علائی در ادامه این گفت و گو اظهار کرد: «در این راه دانشآموزانی پرتلاش داشتم که هر کدام در عرصه خاصی افتخارآفرین بودند مثل هاجر صفری و... اما غمگینم که موانع بزرگی مانند کرونا جلوی راه برخی از دانش آموزانم را گرفت و من تمام تلاشم را کردم که این نوجوانان زرنگ و آینده ساز راه خود را گم نکنند و تواناییهای خود را شناسایی کنند. من سالها ورزش میکردم اما به خاطر آسیب ورزش تخصصی خودم را به ناچار کنار گذاشتم همچنین از کودکی علاقه به هنر داشتم. برای همین همیشه دانش آموزانم را به ورزش کردن و هنرمند بودن تشوق میدادم. بارها به هر کدام گفتهام که حتی اگر دکتر و مهندس شدید باید در کنار حرفه خود هنر و ورزش را ادامه دهید تا روان سالم و بدن سالمی داشته باشید زیرا که در این جهان چیزی ارزشمندتر از سلامت انسان نیست. »
معلم دبستان آینده سازان زرین شهر افزود: « یکی دیگر از خوشبختیهای زندگی من این است که خداوند توانایی به من داده که سالهاست از مادرم مراقبت میکنم. البته در این زمینه باید از پدرم هم تشکر کنم که مرا تنها نگذاشت و همچنین از خواهر عزیزم که چند روزیست مرا تنها گذاشته و به آسمانها رفته. »
وی در خصوص سؤال پانا در مورد کمک به کودکان نیازمند بیان داشت: « به لطف خدا سالهاست سرپرستی چند کودک را به عهده گرفتم که بیشتر از این دوست ندارم در باره این مسأله صحبت کنم. »
اعلایی ادامه داد: « سال ۹۵ ازدواج کردم و چهار سال است که خداوند به من پسرم آراد را هدیه کرده است. از روزی کهزاده شدم تا به امروز مانند هر انسان دیگری سختیهای زیادی را تجربه و تحمل کردهام اما هرگز احساس تنهایی نکردم زیرا خداوند همیشه در کنار من و در قلب من بوده است و در تمام مراحل زندگی مرا یاری داده است. با تلاش زیاد و تکیه به پروردگارم توانستم رتبه اول اول داستاننویسی منطقه و رتبه چهارم داستاننویسی کشوری را کسب کنم و سالها مقامآور در رشته تکواندو بودم. »
وی تصریح کرد: « یکی از تواناییهایی که مدام همکاران و اطرافیانم در مورد من میگویند این است که من مدام پیگیر مشکلات دانش آموزانم بودهام و تا جایی که توان داشتهام برای حل مشکلشان تلاش کردم. مثلاً تعداد زیادی دانشآموز بیش فعال یا دانشآموزانی با اختلالات کمبود اعتماد به نفس، استرس و.. داشتم اما تمام تلاشم را برای بهبود این دانش آموزانم در کلاس کردهام و با خانوادههایشان صحبت کردهام و راه حلهای مختلفی را به آنها پیشنهاد کردهام. اما در تمام این سالها بزرگترین ویژگی که از خودم دیدهام این است که بسیار صبور هستم و تلاشم بر این بوده که بچههایم سر کلاس شاد باشند و کلاس درسم برایشان امنترین نقطه جهان باشد که در آن میتوانند استعدادهای خود را کشف کنند. »
دانشجوی روانشناسی علوم تربیتی کارشناسی ارشد اظهار داشت: « از نظر من الهام بخش بودن برای دیگران اینطور معنا شده که ما باید راه درست را برویم تا فرزندانمان هم درست کار باشند. من به عنوان یک مادر و یک معلم اگر راه اشتباهی را بروم چگونه میتوانم به فرزندم و دانش آموزم بگویم که این راه اشتباه است؟ پس الهام بخش بودن را در درستکاری و درست تصمیم گرفتن میبینم. »
زهرا اعلایی در پایان گفت: «در پایان دوست دارم که به همه انسانهای جهان بگویم که صبور و استوار باشید زیرا که خداوند میشه از ما مراقبت میکند و هرگز ما را تنها نمیگذارد. »
ارسال دیدگاه