وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد؛

استفاده از ظرفیت مدارس برای توسعه فعالیت‌های بهزیستی در محله‌ها

تهران (پانا) - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ظرفیت مدارس در رویکرد بهزیستی محله‌محور گفت: با مکاتبه‌ای که با آموزش و پرورش صورت گرفته است قرار شد تا به‌صورت آزمایشی از ظرفیت مدارس منطقه ۴ تهران برای توسعه فعالیت‌های بهزیستی استفاده شود.

کد مطلب: ۱۵۸۷۸۸۰
لینک کوتاه کپی شد
استفاده از ظرفیت مدارس برای توسعه فعالیت‌های بهزیستی در محله‌ها

احمد میدری صبح امروز در آیین افتتاح همزمان ۱۰۵۶۹ پروژه بهزیستی که در محل سازمان بهزیستی برگزار شد، گفت: دایره فعالیت‌های سازمان بهزیستی کم نیست اما از نظر جامعه تحت پوشش ضعف اساسی وجود دارد و باید دید چطور این ضعف را باید برطرف کرد. اکنون خدمات داده می‌شود اما همه افراد را پوشش نمی‌دهد که این امر در بخش مسکن و بیمه مشهود است بنابراین خدمات باید کفایت و جامعیت لازم را داشته باشد.

وزیر تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: قانون جامعه حمایت از معلولان چارچوب قانونی بود تا ما را به اهداف برساند اما اینکه چه کار کنیم به اهداف دست پیدا کنیم مهم است و آنچه که به نظر من راهگشاست، همگرایی نهادهای ارائه خدمت با نهادهای مردمی است که متاسفانه در هر دو بخش ضعف وجود دارد. از طرفی تعدد دستگاه‌ها را داریم و نهادی که باید ارتباط را هماهنگ کند شورای عالی رفاه است اما این روح همگرایی که چطور می‌شود کار کرد را نداریم. 

وی تاکید کرد: البته اقرار به ضعف راهگشا است و باید به سمت همگرایی رفت در این راستا بحث بهزیستی محله‌محور مد نظر است. حرکت ما در این مسیر کُند بود تا اینکه رئیس‌جمهور در اردیبهشت ماه بر محله‌محور بودن تاکید کرد. با تاکید رئیس‌جمهور، باید کانون‌هایی که در محله هستند از جمله مساجد، کتابخانه‌ها، بوستان‌ها و مدارس را به کانون‌های حضور مردم و خدمات حمایت اجتماعی تبدیل کرد. با توجه به تاکید رئیس جمهور بر محله محوری، فرصت بزرگی برای بهزیستی است تا این همگرایی ایجاد شود و یک مصداق این موضوع این است که چطور در یک محله همه دستگاه‌ها را داشته باشیم.

میدری با اشاره به ظرفیت مدارس در رویکرد بهزیستی محله‌محور گفت:بزرگترین دستگاه از نظر تعداد مکان، آموزش و پرورش است. ۱۰۴ هزار مدرسه در کشور وجود دارد که کانون بزرگی است. مدرسه بیشترین جایی است که مردم با آن ارتباط دارند. هیچ نهاد دیگری نداریم که با ۱۵ میلیون کودک و خانواده‌هایشان در ارتباط هستند. این نهاد می تواند به همگرایی نهادها فوق‌العاده کمک می‌کند و با مکاتبه‌ای که با آموزش و پرورش صورت گرفته قرار شد تا به‌صورت آزمایشی از ظرفیت مدارس منطقه ۴ تهران برای توسعه فعالیت‌های بهزیستی استفاده شود. 

وی اضافه کرد: حضور در محله یعنی جذب خیرین و ارتباط با مردم زیرا معتقدیم بعد از خانواده آنچه حمایت را ساختارمند می‌کند ارتباطات در محله است. اکنون ارتباطات در محله ضعیف شده و در جاهایی مثل تهران حذف شده است که البته این مساله فقط به ایران مربوط نیست و در این راستا تقویت محله‌ها ضروری است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به پشنهاد خود مبنی بر تقویت مسکن معلولان اظهار کرد: طرحی را در رابطه با ساخت مسکن برای معلولان که اقدام خوبی است پیشنهاد می‌کنم. در برخی شهرها ساخت مسکن را به صورت الزام‌آور درآورند اینکه بتوانیم مثل قانون ۳ درصد اشتغال که هنوز هم به‌صورت کامل اجرا نمی‌شود البته ساختارمند شده است، مسکن حمایتی ایجاد کنیم و ساخت مسکن  در کل شهر باشد و نباید در یک منطقه باشد.

* در هفته گرامیداشت بهزیستی با حضور «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدجواد حسینی» رئیس سازمان بهزیستی کشور و «حامد قادرمرزی » مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزی روستائیان و عشایر، ۱۰ هزار و ۵۶۹ پروژه بهزیستی با محورهای‌ اشتغال و مسکن به ارزش ۵۲ همت به طور همزمان در سراسر کشور افتتاح شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار