یک کارشناس فضای مجازی در گفتوگو با پانا تاکید کرد؛
اهمیت سواد رسانهای کودکان و نوجوانان در ایام بحران
تهران (پانا) - یک کارشناس فضای مجازی با تاکید بر اهمیت سواد رسانهای در ایام بحران برای کودکان و نوجوانان گفت: والدین میتوانند با آموزش درست سواد رسانهای فرزندان را به تولید و انتشار محتوای درست هدایت کنند.

سهیل تقوی در گفتوگو با پانا اظهار کرد: «به طور کل باید دسترسی کودکان به فضای مجازی و بهویژه رسانههای اجتماعی محدودیت داشته باشد، اما با توجه به سن و میزان رشد عقلی و تربیتی آنها، این محدودیت متفاوت میشود. ابزارها و روشهای محدودیت و عدم محدودیت هم کم و بیش وجود دارد که والدین میتوانند از آن استفاده کنند.»
وی درخصوص ضرورت محدودیت فضای مجازی در ایام بحرانی همچون جنگ افزود: «درباره جنگ و خشونت ذاتی که در آن وجود دارد، مشخص است که از سوی کودکان قابل هضم نیست و در صورت مواجه مستقیم و بیواسطه با آن، دچار آسیبهای مختلف روحی و روانی میشوند. فراتر از آن، کلیت و چرایی و مفهوم جنگ و دلایل پیچیده ایجاد یا پیامدهای آن هم برای کودک به درستی قابل درک نیست و نیاز به گفتوگوی عمیق و دقیق با آنها وجود دارد تا بیشتر به این امر واقف شوند. در نتیجه باید فضای مجازی در اختیار کودکان محدود شود.»
تقوی ادامه داد: «بعد از اینکه جبههبندی و مواضع درباره جنگ تا حدودی برای کودکان روشن شد، میتوان به طور موردی و گزینشی، مواردی از بدیهای جبهه باطل، خوبیها، مقاومت، مبارزه، همدلی، امید و زیباییهای موجود در جبهه حق را به کودکان آموزش داد. این آموزشها میتوان از طریق رسانههای سنتی مثل تلویزیون یا از طریق رسانههای نوین در فضای مجازی صورت بگیرد.»
این کارشناس فضای مجازی با تاکید بر اهمیت سواد رسانهای در ایام بحران برای کودکان و نوجوانان گفت: «والدین میتوانند با آموزش درست سواد رسانهای فرزندان را به تولید و انتشار محتوای درست هدایت کنند. به طور مثال در موضوع جنگ کودکان با تحقیق، جستوجو و مطالعه میتوانند درخصوص موضوع مد نظر نظر دهند و محتوای خود را منتشر کنند.»
ارسال دیدگاه