فرمانده انتظامی مازندران خبر داد؛

بازداشت ۱۵ متهم به نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی در مازندران

تهران (پانا) - فرمانده انتظامی استان مازندران از بازداشت ۱۵ متهم به نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی استان خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۷۷۹۴۲
لینک کوتاه کپی شد
بازداشت ۱۵ متهم به نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی در مازندران

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار حسن مفخمی شهرستانی شامگاه یکشنبه ۲۵ خرداد با اعلام این خبر، بیان کرد: در راستای برقراری نظم و امنیت روانی جامعه با توجه به اقدامات ددمنشانه رژیم کودک کش و متجاوز صهیونی در سطح کشور، ماموران جان برکف پلیس در حوزه‌های مختلف ماموریتی با اشراف اطلاعاتی و رصد مستمر فضای حقیقی و مجازی با هرگونه تحرکات معاندان و فریب‌خوردگان برابر قانون برخورد خواهند کرد.

وی تصریح کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته با رصد اطلاعاتی و اقدامات فنی ماموران پلیس در سطح شهرستان‌های استان، ۱۵ متهم به نشر اکاذیب و تولید محتواهای مخرب در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی که موجبات تشویش اذهان عمومی را فراهم کرده بودند، شناسایی و با هماهنگی قضائی دستگیر شدند.

سردار مفخمی ضمن هشدار به مخلان نظم و امنیت روانی جامعه بر عزم جدی پلیس در راستای برخورد با هرگونه ناهنجاری ها و اخلال در نظم و امنیت عمومی خبر داد و از شهروندان خواست، اخبار مربوطه را صرفاً از صدا و سیما و خبرگزاری های رسمی دنبال کنند و به شایعات در فضای مجازی به هیچ عنوان توجه نکنند.

 فرمانده انتظامی استان مازندران همچنین تاکید کرد: مردم استان هرگونه حرکت یا موارد مشکوکی را به قید فوریت به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند تا در اسرع وقت از سوی ماموران انتظامی مورد بررسی قرار گیرد.

 

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار