۷۰ هزار داوطلب متخصص هلال احمر آماده ارائه خدمات امدادی در دنیا

تهران (پانا) - رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: ۷۰ هزار داوطلب آموزش‌دیده و متخصص در اختیار داریم که با دارا بودن مدارک شناسایی و گذرنامه، آمادگی کامل دارند تا در هر نقطه‌ای از جهان به امدادرسانی بپردازند.

کد مطلب: ۱۵۶۹۴۵۷
لینک کوتاه کپی شد
۷۰ هزار داوطلب متخصص هلال احمر آماده ارائه خدمات امدادی در دنیا

پیرحسین کولیوند روز دوشنبه در همایش گرامیداشت هفته هلال احمر که با حضور رئیس جمهور در سالن اجلاس سران برگزارشد، با اشاره به بهبود وضعیت منابع انسانی اظهار کرد: در گذشته بسیاری از پایگاه‌ها خالی از نیرو بودند و برخی نیروها ناچار به انجام وظایف اضافه بودند، اما امسال با حمایت‌های صورت‌گرفته و حضور مؤثر رئیس‌جمهور، وضعیت بهتری را تجربه می‌کنیم.

وی با تأکید بر لزوم بهبود وضعیت معیشتی کارکنان هلال‌احمر گفت: امیدواریم با همراهی ریاست‌جمهوری و نمایندگان مجلس بتوانیم گام‌های مؤثری در این زمینه برداریم.

رئیس جمعیت هلال‌احمر همچنین از برنامه‌ریزی برای به‌روزرسانی ناوگان امدادی این جمعیت خبر داد و افزود: قصد داریم با استفاده از فناوری‌هایی مانند ربات و پهپاد، کیفیت امدادرسانی را ارتقا دهیم.

وی با اشاره به تقویت ذخایر امدادی اظهار کرد: سال‌های گذشته با کمبود ذخایر مواجه بودیم اما اکنون به لطف خدا و حمایت‌های دولت، ذخایر به میزان کافی تأمین شده و نگرانی خاصی وجود ندارد.

کولیوند در ادامه با اشاره به فعالیت‌های آموزشی در مناطق محروم گفت: در حال حاضر در این مناطق مشغول آموزش مردم هستیم تا در شرایط بحرانی بهتر بتوانند همکاری کنند.

رئیس جمعیت هلال احمر افزود: هلال‌احمر در زمینه بهداشت و درمان همواره در کنار وزارت بهداشت بوده و هر زمان نیاز به کمک باشد، آمادگی کامل دارد.

کولیوند گفت: یک میلیون خدمت بهداشتی و درمانی در مراکز خارج از کشور هلال احمر ارائه می‌شود که مایه مباهات است، حدود ۱۰ میلیون نفر (مستقیم و غیرمستقیم) تحت حمایت و خدمات توانبخشی هلال احمر هستند.

وی ادامه داد: همچنین غربالگری بیماران اسکلتی و عضلانی در حال اجراست و این طرح را در کل کشور انجام خواهیم داد.

وی تاکید کرد: در بحث تأمین دارو کمک ویژه ای به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کرده ایم به نحوی که هرجا وزارت بهداشت اعلام کند، هلال احمر آماده کمک رسانی است.

کولیوند گفت: هلال احمر در تولید داروهای نوترکیب و خاص کمک کرد و امروز این داروها در حال تولید است، همچنین اندام مصنوعی هوشمند در مراکز هلال احمر در ۳۰ استان کشور در حال تولید است و با تولیدات کشورهای خارجی رقابت می‌کند.

وی به دریافت مدال فداکاری از رئیس‌جمهور ترکیه اشاره کرد و آن را نشانه‌ای از پیشرفت ایران در حوزه بین‌المللی دانست و افزود: ما همیشه جزو نخستین کشورهایی هستیم که در حوادث جهانی برای کمک داوطلب می‌شویم.

کولیوند اظهار کرد: عالی‌ترین نشان صلیب سرخ را به جمعیت هلال احمر ایران دادند، در زلزله ترکیه عالی‌ترین نشان فداکار خدمت را رئیس جمهور ترکیه به جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران هدیه کرد، جمعیت هلال احمر رئیس کمیته برنامه مجمع و مصوبات مجمع شد، ۶ کمیته پیشنهاد کردیم که مصوب شد و مسؤولیت سه کمیته را به هلال احمر دادند؛ از جمله تجمع انبوه که از اربعین حسینی بهره گرفتیم و نهایتاً این تصویب شد که آموزش مدیران عملیات صلیب سرخ را به ایران بدهند ما آموزش دهیم و به صورت تجربی و عملیاتی داخل کشور عراق ببریم.

وی گفت: در خصوص جبهه مقاومت نقش آفرینی بی نظیری داشتیم هم در خصوص ارسال کمک‌ها و اقلام زیستی، دارویی و غذایی، هم در خصوص کنگره‌هایی که گذاستیم و ثبت و ارسال نقض حقوق بشرد دوستانه توسط خبیث‌ترین رژیم موجود، برای نقض حقوق بشردوستانه در غزه ۹۰ عنوان را مستند کردیم با ۸۶ کشور امضا کردیم و تحویل دادستان کیفری بین الملل دادیم.

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: برای لبنان ۱۰۳ کشور امضا کردند و خدمات خوبی انجام شد، حضور فوری داشتیم در تمام حوادث بین الملل، از جمله حوادث زلزله و سیل در افغانستان، پاکستان، لیبی، مراکش، سوریه و ترکیه جزو اولین کشورها و مؤثرترین کشورها بودیم.

کولیوند افزود: پیام رسان های کشور لبنان که رژیم منحوس یک وسیله ارتباطی و امدادی را به یک وسیله تروریستی تبدیل کرده بود و ۳ هزار مجروح بر جای گذاشته بود که ۷۰۰ مجروح بدحال بودند، ما ۵۰۰ تا از مجروحان را با همکاری امداد و نجات لبنان وارد کشور کردیم، هزار و ۲۶۰ عمل جراحی برای این افراد انجام شد بدون اینکه یک عمل جراحی و ویزیت هموطن ما به تأخیر بیفتد.

به گفته وی، آموزش‌های همگانی برای عمومی مردم انجام می‌دهیم از همه مهمتر آموزش‌های مهارتی و تخصصی را برای امداد گران به نحو احسن پیش می بریم.

وی اظهار کرد: گروه‌های یاس جمعیت با کمک کمیته امداد، زنان سرپرست خانوار و آسیب پذیر را داوطلب هلال احمر کرده و با آموزش مهارت، مشغول کار شدند.

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: شفاف سازی مالی، مبارزه با فساد و احقاق حقوق هلال احمر در دستور کار قرار گرفت و اجازه ندادیم کوچک‌ترین حقی از جمعیت ضایع شود.

به گفته وی هلال احمر بیش از ۳۱۰۰ شهید امداد گر تقدیم کرده است، برگزاری کنگره شهدای امدادگران از برکات جمعیت است.

وی با اشاره به حضور فعال در مجامع بین المللی افزود: در زلزله ترکیه عالی‌ترین نشان فداکار خدمت را رئیس جمهور ترکیه به جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران هدیه کرد، جمعیت هلال احمر رئیس کمیته برنامه مجمع و مصوبات مجمع شد، ۶ کمیته پیشنهاد کردیم که مصوب شد و مسؤولیت سه کمیته را به هلال احمر دادند؛ از جمله تجمع انبوه که از اربعین حسینی بهره گرفتیم و نهایتاً این تصویب شد که آموزش مدیران عملیات صلیب سرخ را به ایران بدهند ما آموزش دهیم و به صورت تجربی و عملیاتی داخل کشور عراق ببریم.

کولیوند گفت: در خصوص جبهه مقاومت هم در خصوص ارسال کمک‌ها و اقلام زیستی، دارویی و غذایی، هم در ثبت و ارسال نقض حقوق بشر توسط خبیث‌ترین رژیم موجود یعنی رژیم صهونیستی نقش آفرینی بی نظیری داشتیم، برای نقض حقوق بشردوستانه در غزه ۹۰ عنوان را مستند کردیم با ۸۶ کشور امضا کردیم و تحویل دادستان کیفری بین الملل دادیم. برای لبنان ۱۰۳ کشور امضا کردند و خدمات خوبی انجام شد.

وی تاکید کرد: در تمام حوادث بین الملل، از جمله حوادث زلزله و سیل در افغانستان، پاکستان، لیبی، مراکش، سوریه و ترکیه حضور فوری داشتیم و جزو اولین کشورها و مؤثرترین کشورها بودیم.

رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: ۷۰ هزار داوطلب آموزش‌دیده و متخصص در اختیار داریم که با دارا بودن مدارک شناسایی و گذرنامه، آمادگی کامل دارند تا در هر نقطه‌ای از جهان به امدادرسانی بپردازند.

رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی با اشاره به اینکه سال گذشته و در اقدامی بی نظیر ۹۱۶ دستگاه خودرو نجات و آمبولانس به ناوگان امدادی و عملیاتی جمعیت اضافه شد، افزود: امسال نیز ۱۵۰۰ دستکاه خودرو عملیاتی و امدادی دیگر به این ناوگان افزوده می‌شود و تا پایان برنامه هفتم هر سال نسبت به تقویت ناوگان جمعیت اقدام خواهیم کرد.

وی افزود: سال گذشته بیش از ۲۸ میلیون و ۷۵۰ هزار تماس با تلفن ۱۱۲ (ندای امداد هلال احمر) برقرار شد که این تماس‌ها منجر به انجام یک میلیون و ۷۰۰ هزار عملیات شده است.

همچنین نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال‌احمر در این همایش ضمن اشاره به آموزه‌های دینی در زمینه احسان و نیکوکاری، نقش بی‌بدیل هلال احمر در امیدبخشی به آسیب‌دیدگان و کمک به محرومان را ستود.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین معزی با تاکید بر اینکه "انسان موکب رحمت الهی است، افزود: احسان به دیگران موجب ایجاد محبت و گسترش رحمت در جامعه می‌شود. درون فرهنگ احسان، ژرفای انسانی نهفته است که خداوند در قرآن وعده داده است: «رحمت خدا به نیکوکاران نزدیک است».

معزی در ادامه بیان داشت: هلال احمر نهادی احسان‌گر است که خیر و برکتش به تعبیر قرآن به بندگان خدا می‌رسد. این نهاد، حامی کسانی است که در کنار زندگی‌شان فقر، تنگدستی یا حوادث ناگواری رخ داده است. مهم‌ترین وظیفه هلال احمر، ایجاد امید در دل رنج‌دیدگان و کاستن از آلام آنان است.

وی احسان را نه صرفاً کمک مالی، بلکه از خود گذشتن دانست و با اشاره به آیات قرآن خاطرنشان کرد: نیکوکاران کسانی‌اند که در حالی که خود نیازمندند، خوراک خود را با دیگران تقسیم می‌کنند و اجر خود را تنها از خداوند می‌طلبند؛ «إنما نطعمکم لوجه الله لا نرید منکم جزاء ولا شکورا.

حجت الاسلام والمسلمین معزی تاکید کرد: هلال احمر مروج فرهنگ مهرورزی، رعایت حقوق انسان‌ها و ایجاد جامعه‌ای پویا و پایدار است. این جمعیت با تکیه بر دو اصل عدالت و احسان می‌تواند به ساختن جامعه‌ای سالم و رو به رشد کمک کند.

وی همچنین با اشاره به آشنایی رئیس‌جمهور کشور، با فعالیت‌ها و نیازهای هلال احمر، خواستار ادامه حمایت‌های ایشان از این نهاد شد و گفت: شما عضو خانواده هلال احمر بوده‌اید و نیازهای این مجموعه فداکار، ایثارگر و احسان‌گر را به خوبی می‌شناسید. همان‌گونه که این جمعیت در مناسبت‌های بزرگ، همچون کنگره شهدای امدادگر و جهادگر، نقش فعالی داشته، امروز نیز چشم امید به حمایت‌های دولت دارد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار