معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در جلسه ستاد اربعین:
اربعین؛ فرصتی بیبدیل برای تعالی معنوی و فرهنگی نسلهای آینده است/ ضرورت بسیج ظرفیتها برای اعزام دانشآموزان و فرهنگیان
تهران (پانا) – معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان ابعاد سفر اربعین، آن را نه تنها یک رویداد مذهبی، بلکه میراثی گرانبها از تمدن اسلامی و فرصتی بینظیر برای تربیت نسلهای آینده و ترویج ارزشهای معنوی و فرهنگی معرفی و بر اهمیت بهرهبرداری حداکثری از ظرفیتهای نظام تعلیم و تربیت در جهت تسهیل و ارتقای کیفی حضور دانشآموزان و فرهنگیان در این سفر کرد.

صادق حسینزاده ملکی در جلسه ستاد اربعین وزارت آموزشوپرورش که با حضور مسئولان ارشد ستادی و نمایندگان استانهای مختلف برگزار شد، ضمن خوشامدگویی به حاضران گفت: اهمیت زیارت و سفر به سوی کربلای معلی و عتبات عالیات بر هیچ کسی پوشیده نیست. همه ما به خوبی واقفیم که این سفر، یک سفر معمولی نیست؛ بلکه یک انقلاب روحی، یک سیر و سلوک معنوی و یک پیمان دوباره با آرمانهای عاشورا است. حقیقت این است که هر آنچه درباره عظمت، برکات و فضایل این سفر نقل کنیم، تنها قطرهای است در مقابل دریای بیکران برکات و فیوضات آن.
حسینزاده ملکی با تاکید بر تفاوت سفر اربعین نسبت به سفرهای دیگر، افزود: این سفر، یک سفر متمایز و خاص است؛ چراکه در روایات متعددی داریم که برای زیارت حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، برخلاف سفرهای دیگر، باید با همه سختیها و مشکلات، تمامی موانع را کنار زد و به مقصد رسید. عشق و اعتقاد به امام حسین (ع) عمیق و استوار است و مسئولیت بزرگی بر دوش ما گذاشته شده است. هر قدم در این مسیر، هر تدبیری و هر اقدامی که انجام میدهیم، برکت فراوان دارد و وظیفه است که حتما در این مسیر قدم برداریم.
معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: سفر اربعین، تماما یک میراث تمدنی بزرگ از صدر اسلام است؛ میراثی که ارزش آن در طول تاریخ، حتی در دوران آخرالزمان، بینهایت است. ذکر اربعین در روایات، به عنوان یکی از نشانههای مومن مطرح شده است و نشان میدهد که این سفر در مقیاس جهانی و تاریخی، چه اهمیتی دارد. اینک ما در مقطعی از تاریخ قرار گرفتهایم که پیروزی انقلاب اسلامی، شکست استکبار جهانی و بیداری جبهه حق در منطقه، نشانگر حرکت رو به رشد و پیروزی جریان حق است.
حسینزاده ملکی گفت: بدون شک، دشمنان و افراد نفوذی، همیشه در دفع این حرکت بزرگ، مانعتراشی و نقش دارند، اما وظیفه ما این است که این مسیر را با قدرت ادامه دهیم. باید تلاش کنیم تا حضور دانشآموزان، فرهنگیان و اقشار مختلف مردم در این سفر، هر سال پررنگتر و موثرتر باشد. از وزارت آموزش و پرورش انتظار داریم که تمام ظرفیتهای خود را در این زمینه به کار گیرد؛ هم در حوزه سختافزاری و هم در حوزه نرمافزاری، تا بتوانیم بهترین خدمات را به این قشر عظیم، چه دانشآموزان، چه فرهنگیان و دیگر اقشار ارائه کنیم.
وی ادامه داد: این سفر، یک اتفاق بینظیر و بسیار مهم است و اثرات تربیتی، اجتماعی و تمدنی زیادی دارد. در کنار این، باید به نحوه حمایت و پشتیبانی از دانشآموزان و خانوادههایشان توجه ویژه داشت. ما میدانیم، تعداد زیادی از دانشآموزان، مشتاق سفر اربعین هستند و معلمان، مدیران و مربیان آمادهاند که این عزیزان را سازماندهی و راهی کنیم. باید از ظرفیت مدارس، اردوگاهها، کانونهای پرورشی و تمامی مراکز آموزشی نهایت استفاده را ببریم تا این حرکت عظیم هر چه بهتر و قدرتمندتر انجام شود.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: در استانها، دبیرخانههای ستاد تشکیل شده و پیگیر امور هستند. حوزه مرکزی هم در ادامه، تمامی اقدامات لازم را پیگیری میکند. ما باید نوسازی و بهروزرسانی برنامهها را در دستورکار قرار دهیم. تلاش کنیم تا بتوانیم برنامههای بسیار موثر و گستردهای در این سفر داشته باشیم و شاهد پیروزی و سربلندی در مقابل دشمنان و موانع باشیم. در این مسیر، دعا کنیم و از خداوند توفیق و کمک بخواهیم که این سفر بینظیر، به بهترین شکل پیش برود.
ارسال دیدگاه