پخش زنده کارگاه ها و نشست های تخصصی جشنواره قصه گویی

تهران (پانا) - بخش علمی بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی سه نشست علمی و سه کارگاه آموزشی در این دوره از جشنواره قصه گویی برگزار می کند. همچنین یک پنل آموزشی برای شرکت کنندگان در جشنواره و اعضای کانون درنظر گرفته شده است و تمام دوره ها به صورت زنده از طریق سامانه جامع آموزش کانون پرورش فکری برای اعضا پخش خواهد شد.

کد مطلب: ۹۷۵۷۳۵
لینک کوتاه کپی شد
پخش زنده کارگاه ها و نشست های تخصصی جشنواره قصه گویی

نسرین سجادیان، مدیر کل آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان درباره برگزاری کارگاه های آموزشی بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی گفت:«ما کارگاه هایی در دو بخش بین الملل و ملی در نظر گرفتیم و برای دعوت مهمان های خارجی به سراغ کسانی با سابقه علمی و عملی درخشان رفتیم. سال گذشته استقبال مخاطبان جشنواره از این بخش زیاد بوده است و به همین خاطر مسئولیت ما برای دعوت مهمان های خارجی بیشتر شد و توجه مان را بیش از پیش به توانایی مهمان ها در خصوص برگزاری کارگاه های علمی و سابقه تحصیلی جلب کرد. سال گذشته ما حتی بعد از جشنواره، متقاضیانی برای دریافت ویدئوی کارگاه های بین المللی از سراسر کشور داشتیم».

سجادیان با بیان این که در کارگاه های سطح ملی اولیای تربیتی، دانشجویان و علاقه مندان به قصه گویی حضور دارند، توضیح داد:«کارگاه های بخش ملی با حضور کارشناسانی از جمله اصغر همت با عنوان «صدای رسا و بیان واضح مفهوم کلام»، دکتر پوپک عظیم پور با عنوان «قصه گویی مدرن و رویکرد های نو» و مریم شریف نسب با عنوان «روایت پژوهی، سنجش روش های قصه گویی و داستان نویسی» برگزار خواهد شد و در صورتی که تعداد متقاضیان بالا باشد، احتمال برگزاری این کارگاه های در قالب نشست وجود دارد.»

مدیر کل آموزش و پژوهش کانون همچنین درباره عنوان و شرایط کارگاه های بین الملل بیان کرد: «دراین بخش کارگاه بداهه نوازی و خلق قصه های عامیانه را با حضور ساپکانا سکین از ترکیه ، قصه گویی با هدف تحت تاثیر قرار دادن روح مخاطب با حضور ساره قصیر از لبنان و رویکرد هایی به قصه گویی شفاهی کوبا با حضور کورالیا ازسوئیس برگزار می شود. در کارگاه های بین الملل علاوه بر اولیای تربیتی و علاقه مندان، شرایط حضور برای قصه گویان نیز فراهم شده است».

وی همچنین درباره استقبال متقاضیان از پنل های جشنواره قصه گویی بیان کرد: «پنل های ما هر سال با استقبال چشمگیری همراه است و امسال نیز در آخرین روز از جشنواره قصه گویی یک پنل برگزار می شود. امسال در این بخش استادانی مانند مصطفی رحماندوست، شاعر، نویسنده و مترجم، شهرام گیل آبادی، عضو هیات علمی دانشگاه صدا وسیما و دکتر محمود گلزاری، عضوهیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی حضور خواهند داشت. در این بخش علاوه بر اولیاء تربیتی و علاقه مندان، مدیران هم امکان حضور دارند.»

وی در خصوص شرایط شرکت در کارگاه ها و نشست ها نیز گفت:«این دوره ها برای همکاران کانون رایگان است، اما سایر شرکت کنندگان باید بعد از ورود به سایت جشنواره قصه گویی به نشانی kanoonfest.ir و درج اطلاعات اولیه، مبلغ 50000 تومان واریز کنند. کلیه برنامه های مربوط به کارگاه ها و نشست های جشنواره به صورت زنده برای اعضای کانون در سراسر کشور از طریق سامانه جامع آموزش قابل دسترسی است».

سجادیان درباره زمان ثبت نام تاکید کرد:«ثبت نام از 18آذر ماه آغاز و تا 25آذر ماه ادامه دارد. ما محدودیت خاصی برای متقاضیان نمی گذاریم. کسانی که سریع تر ثبت نام کنند، شانس بیشتری برای شرکت در کلاس ها دارند، زیرا در دوره بیست و یکم جشنواره قصه گویی ظرفیت مربوط به کارگاه ها و نشست ها یک روز بعد از شروع ثبت نام بلافاصله تکمیل شده بود».

مدیر کل آموزش و پژوهش کانون در پایان درباره هدف کلی جشنواره قصه گویی و به طور خاص کارگاه ها گفت:«کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به سبکی نو از قصه گویی رسیده و امروز به دنبال بهره گیری از تکنیک های جهانی برای تکمیل این دانش و هنر است. کانون در واقع متولی قصه گویی است و به عنوان یک مرجع در این زمینه شناخته شده است. ما در کارگاه ها سعی داریم مرز بین قصه گویی و تئاتر را مشخص کنیم».

مرحله نهایی بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی از 26 الی 30 آذرماه در تهران، خیابان حجاب، مرکز آفرینش های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار خواهد شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار