تصاویر/ دوشاب‌پزی هرمزگانی‌ها در آخرین روزهای تابستان

تهران (پانا) - در پایان فصل برداشت خرما، نخل‌داران خرمای مازاد خود را پخته و از آن دوشاب می‌گیرند. دوشاب خرما فرآورده‌ای است که علاوه بر افزودن آن به خرما‌هایی که شیره زیادی ندارند، مصارف متعدد خوراکی دیگری هم دارد. مثلا در شیرینی‌های سنتی یا شربت خرما استفاده می شود. برای تهیه دوشاب ابتدا خرما را در آب ریخته و می‌جوشانند، سپس محصول را در کیسه‌های مخصوص می‌ریزند تا دوشاب رقیق شده آن جدا شود. در پایان دوشاب‌های رقیق را در سینی می‌ریزند و چند روز در آفتاب قرار می‌دهند تا غلیط شود.

کد مطلب: ۸۵۲۸۸۰
لینک کوتاه کپی شد

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

عکس‌ها: میزان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار