آغاز به کار بیست و نهمین جشنواره استانی تئاتر در گیلان

معاون فرهنگی ، هنری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان از آغاز به کار بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان در مجتمع فرهنگی و هنری خاتم‌الانبیاء(ص) رشت خبر داد .

کد مطلب: ۶۶۲۵۷۳
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا از گیلان،حسین ابراهیمیان گفت: «بر پیکری نبردی رو به خاموشی است» به کارگردانی کیوان خسرومرادی، «روایت یک مرگ در خانه. وا. ده» به کارگردانی وحید درویشی، «جی» به کارگردانی وحید تقی زاده، «پلکان» به کارگردانی محمدرضا احمدزاده، «گوهر» به کارگردانی مهرداد بخشی، «آشویتس زنان» به کارگردانی امیر جادوسخن، «رقص روی یک پا» به کارگردانی مصطفی غلامی استادسرایی و «پانما» به کارگردانی مجید کاظم‌زاده مژدهی در بخش مسابقه و «تلخون» به کارگردانی سیامک حسن زاده نمایش های منتخب هستند.
وی تصریح کرد: جشنواره استانی تئاتر گیلان به‌منظور شناسایی آثار برتر تولید شده در استان و معرفی نمایندگان شایسته برای حضور در سی‌ و ‌ششمین دوره‌ جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر برگزار می‌شود.
وی اظهار داشت : فرهنگ کهن اسلامی - ایرانی، اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و مقاومت،مسائل اجتماعی معاصر، حجاب و عفاف از موضوعات این دوره از جشنواره است.
ابراهیمیان خاطرنشان کرد: ٩ نمایش تا روز ۱۶شهریور ماه بر صحنه اجرای داوری ارائه می شود.
علاقمندان برای مشاهده جدول اجراهای جشنواره و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت این اداره‌کل به آدرس http://gilan.farhang.gov.ir مراجعه کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار