رئیس جمهوری خطاب به نمایندگان مجلس:

آموزش‌وپرورش بزرگترین و مهمترین وزارتخانه کشور است

رئیس جمهور در دفاع از کابینه دولت دوازدهم گفت:آقای بطحایی را برای وزارت آموزش و پرورش در نظر گرفتم زیرا او زیر و بم این وزارتخانه را به خوبی می داند.

کد مطلب: ۶۵۳۹۴۹
لینک کوتاه کپی شد
به گزارش خبرنگار پانا؛ حجت الاسلام حسن روحانی صبح امروز در جلسه راي اعتماد به وزراي پيشنهادي كابينه دوازدهم در مجلس شوراي اسلامي در سخناني، اظهارداشت: خدا را شاكرم كه بار ديگر پاداش ۴ سال تلاش صادقانه به مردم را از طريق راي ملت توفيق مجددي براي خدمت به آرمان‌هاي اسلام و انقلاب اسلامي و عظمت ايران قرار داد. به ساحت ولي‌الله اعظم امام زمان (عج) درود و سلام مي‌فرستم كه با عنايات خاصه خود اين ملت مومن را در كنف حمايت خود قرار داد .

وي افزود:‌ همچنين از مردم بيدار و غيور اسلام سپاسگزارم كه با حضور آگاهانه و پرشور خود در انتخابات از سويي امنيت ملي را تضمين كرده‌اند و از سوي ديگر بر اعتبار صندوق راي به عنوان شاخص وحدت و راهنماي حركت مديريتي كشور، پاي فشردند، از رهبري فهيم و شجاع تشكر مي‌كنم كه همواره با رهنمودهاي خود از استقلال كشور و آزادي مردم حراست كرده و از دولت در مسير خدمت به مردم حمايت كردند .

رئيس‌جمهور اضافه‌كرد: در اين ميان نقش و شأن نمايندگان مردم در مجلس نقشي ويژه و تعيين كننده است، رئيس‌جمهور و نمايندگان مجلس وظيفه‌اي مشترك براي تحقق خاص مردم دارند. اين وظيفه مشترك هم در تعيين وزرا كه مسئولان اجرايي كشورند، تجلي مي‌يابد و هم در فراهم كردن فضاي حقوقي و قانوني اقدام و عمل كه بايد زمينه‌ساز رشد و شكوفايي كشور شود، خواهد بود .

روحاني در جلسه راي اعتماد به وزراي پيشنهادي دولت دوازدهم به دفاع از سيد محمد بطحايي وزير پيشنهادي آموزش و پرورش پرداخت و ضمن تقدير از فاني و دانش آشتياني وزراي پيشين اين وزارتخانه در دولت يازدهم و آرزوي موفقيت براي آن‌ها اظهار داشت: براي وزارت آموزش و پرورش آقاي سيد محمود بطحايي را در نظر گرفته‌ام. ايشان سابقه بسيار طولاني در آموزش و پرورش دارند و در سمت‌هاي مختلف اين وزارتخانه خدمت كرده‌اند و رشد سازماني او درهمين وزارتخانه بوده است و از رده‌هاي مربي و دبيري تا همه رده‌ها آشنا به زير و بم اين وزارتخانه هستند .

وي خاطرنشان كرد: بطحايي در سند تحول بنيادي زحمات بسياري كشيده است و نظام مديريت مدرسه محور جزو تلاش‌هاي ايشان بود. او در سمت معاونت توسعه مديريت آموزش و پرورش خدمت كرده است و اخيرا نيز رئيس مركز ملي نظارت راهبردي سازمان برنامه و بودجه بوده است .

رئیس جمهور با تاكيد بر اين‌كه «وزارت آموزش و پرورش مهمترين و بزرگترين وزارتخانه است»، گفت: هرچه در اين وزارتخانه كار تلاش و سرمايه گذاري كنيم شاهد نتايج بهتري براي جامعه وكشور خواهيم بود .

وی گفت: انتظار دارم این ۱۷ وزیر رای بالایی از نمایندگان کسب کنند، اما برای وزارت آموزش سفارش جدی می‌کنم تا این وزیر وارد کار سخت و پیچیده شود. برای وزارت آموزش و پرورش آقای بطحائی را در نظر گرفته ام زیرا ایشان در سمت های مختلف وزارتخانه حضور داشتند و زیر و بم وزارتخانه را می دانند.

سفارش جدی روحانی برای گزینه آموزش و پرورش
وی افزود: مهمترین و بزرگترین وزارتخانه ما آموزش و پرورش است و هرچه در این بخش کار و تلاش کنیم نتیجه بهتری برای کشور و جامعه و فرزندان خواهیم گرفت. همانطور که انتظار دارم همه وزرا رای بالا بیاورند برای وزیر آموزش و پرورش سفارش جدی می کنم چون دلم می خواهد که او بسیار قوی و با حمایت شما وارد کار شود. بطور مفصل با ایشان صحبت کردم و برنامه ها را به شکل مشخص مطرح کرده ام.
رئیس جمهوری ادامه داد: تقویت انسان های خلاق و سازگارتر با نیازمندی های جامعه ما، توانمندسازی دانش آموزان و موارد دیگر از جمله مسائل جدی مطرح در این وزارتخانه است.
تاکیدات روحانی به بطحایی
روحانی بر تربیت دینی و قرآنی دانش آموزان تاکید کرد و گفت: چندین برنامه را از آقای بطحایی خواستم که پیگیری کند او باید به تربیت دینی و قرآنی توجه ویژه ای داشته باشد. تقویت برنامه دین مداری، تقویت انسانهای خلاق و هماهنگ با نیازمندی ما مهم است و آقای بطحایی هم در برنامه هایش به آن توجه کرده است.
خروجی آموزش و پرورش متفاوت تر از گذشته باشد
وی ارتقای منزلت جایگاه معلمان و وضع معیشت آنها را از دیگر برنامه های مورد تاکید دولت، در برنامه های بطحایی دانست و گفت: در یک کلام می خواهیم خروجی آموزش و پرورش با دوازده سال گذشته متفاوت باشد.
رئیس جمهور گفت: برای جامعه پیچیده آینده نیازمند دانش آموزانی هستیم که از خودشان دفاع کنند و آموزش هایشان را در زندگی خودشان به کار ببرند نه اینکه پس از سربازی همه آموزش ها از ذهنشان برود.

رئیس جمهوری ضمن سپاس از تمام معلمان و تمام افرادی که در این مدت کمک کردند، افزود: ما برای جامعه پیچیده آینده نیازمند دانش آموزانی هستیم که جامعه را بشناسند و در آن جامعه فعالیت کنند.

روحانی عنوان کرد: دانش آموزان باید بتوانند از هویت و فرهنگ خودشان به خوبی دفاع کنند و تمام علم و دانش را به گونه ای یاد بگیرند که بتوانند آن ها را در زندگی خود به کار ببرند این یکی از توصیه های موکد من بود که امیدوارم اجرا شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار