برگزاری مراسم شبی با والدین دانش آموزان دبیرستان ولایت دلیجان

مراسم شبی با والدین دانش آموزان دبیرستان ولایت دلیجان با حضور تنی چند از مسئولین برگزار شد.

کد مطلب: ۶۰۳۲۹۸
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا استان مرکزی، فرماندار دلیجان در این مراسم ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های مدیریت و کارکنان آموزش و پرورش و آموزشگاه ولایت گفت: انجمن اولیاء و مربیان مظهر همکاری خانه و مدرسه در امر تعلیم و تربیت فرزندان است.

محمد کردی افزود: توسعه مشارکت ها یکی از سیاست های راهبردی آموزش و پرورش است و اولیای دانش آموزان از این طریق می توانند در زمینه های مختلف با مدرسه همکاری داشته باشند.

مدیر آموزش و پرورش دلیجان نیز با بیان اینکه انجمن اولیاء و مربیان مدارس، یکی از ارکان آموزشگاه محسوب می شود گفت: اولیاء و خانواده ها نقش بسیار مهمی در تعلیم و تربیت دارند.

فدایی به وظایف انجمن های اولیاء و مربیان اشاره نمود و افزود: تامین مشارکت فکری، عاطفی و آموزشی اولیاء و تقویت هماهنگی و همسویی تربیتی و آموزشی خانه و مدرسه، مشارکت و کمک به ارتقای کیفیت فعالیت های آموزشی و تربیتی مدرسه و نظارت برنحوه هزینه وجوه حاصل از کمک های مردمی از جمله این وظایف است.

مرضیه ابراهیمی مدیر دبیرستان ولایت دلیجان گزارشی از فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته شده در آموزشگاه برای میهمانان بیان کرد و خواستار همکاری بیشتر اولیا با آموزشگاه شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار