معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش مطرح کرد؛

ساعات آموزشی مدارس ابتدایی باید در پنج زنگ ۴۵ دقیقه‌ای تنظیم شود

والدین در انتخاب کتاب برای فرزند خود دقت کنند

تهران (پانا) -‌ معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌و‌پرورش با بیان این‌که زمان آموزش از حقوق دانش‌آموزان است، گفت همه باید نسبت به زمان آموزش بچه‌ها در مدرسه حساس باشند. ساعات آموزشی مدارس باید در پنج زنگ ۴۵ دقیقه‌ای تنظیم شود تا معلم بتواند در هر زنگ دو موقعیت یادگیری و ۵ دقیقه استراحت بین آن که در طراحی آموزشی خود پیش‌بینی کرده است را داشته باشد.

کد مطلب: ۱۴۱۰۶۲۸
لینک کوتاه کپی شد
ساعات آموزشی مدارس ابتدایی باید در پنج زنگ ۴۵ دقیقه‌ای تنظیم شود

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، معصومه نجفی پازوکی با اشاره به شعار «مدرسه قوی ایران قوی» در سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: داشتن مدرسه قوی نیازمند هم‌افزایی والدین دانش‌آموزان با معلمان و سایر اولیای مدرسه است و در این راستا توجه والدین دانش‌آموزان دوره ابتدایی‌ به رعایت چند نکته مهم در مدرسه ضروری است.

وی در بیان اولین نکته گفت: زمان آموزش از حقوق دانش‌آموزان است و همه باید نسبت به زمان آموزش بچه‌ها در مدرسه حساس باشیم. ساعات آموزشی مدارس باید در پنج زنگ ۴۵ دقیقه‌ای تنظیم شود تا معلم بتواند در هر زنگ دو موقعیت یادگیری و ۵ دقیقه استراحت بین آن‌که در طراحی آموزشی خود پیش‌بینی کرده است را داشته باشد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش توجه والدین که در راس هرم تربیت دانش‌آموزان قرار دارند را به رصد منابع آموزشی مدرسه به‌عنوان دومین نکته مهم جلب کرد و افزود: والدین باید دقت و توجه کافی درخصوص داشتن کتابخانه کلاسی به عنوان مهم‌ترین منابع آموزشی در مدرسه داشته باشند و اولیای مدرسه را در فعال کردن یک کتابخانه کلاسی که شامل تعدادی کتاب که مناسب با گروه سنی دانش‌آموزان باشد و در دسترس بچه‌ها قرار گیرد، یاری کنند.

نجفی پازوکی در ادامه اذعان کرد: دوره ابتدایی طلایی‌ترین دوره عمر کودک است و تاثیر آن در تمام عمر فرد بسیار چشم‌گیر خواهد بود و در شکل‌گیری شخصیت و آینده کودک نقش به‌سزایی دارد.

وی ادامه داد: فضای آموزشی در دوره ابتدایی بسیار خاص و ویژه است چرا‌که در این دوره دانش‌آموز باید به انواع شایستگی‌ها مانند شایستگی ارتباطی و شایستگی تفکر مجهز شود. نقش والدین در این مسیر بسیار مهم و اساسی است و از والدین می‌خواهیم تا جریان داشتن تربیت تمام‌ساحتی در مدرسه را رصد و مطالبه کنند.

وی همچنین از والدین دانش‌آموزان درخواست کرد تا تغییرات رویکردی در آموزش نوین را بپذیرند و با تاکید بر مردود دانستن رونویسی‌های بدون فکر، کودک خود را به خواندن مطالب کتاب تشویق کنند که تاثیر بیشتری در یادگیری و فهم مطالب و در نهایت آموزش املای کلمات دارد.

نجفی پازوکی اضافه کرد: امسال ماهنامه‌ای ویژه والدین دانش‌آموزان کلاس اولی منتشر خواهد شد که اولین نسخه آن روز جشن شکوفه‌ها در اختیار والدین قرار گرفته است و در این ماهنامه قرار است اطلاعاتی در حوزه برنامه درسی و مسائل تربیتی ارائه شود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در پایان ضمن تاکید بر اهمیت کتابخوانی برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی، تصریح کرد: والدین در انتخاب کتاب برای فرزند خود دقت کنند، چرا که کتاب خوراک فکری کودکان بوده و در شکل‌گیری شخصیت آن‌ها تاثیرگذار است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار