سرنوشت دیدار جنجالی تراکتور و پرسپولیس چه می‌شود؟

۳ بر ۰ در انتظار کدام تیم است؟/ مظفری: بازی تراکتور و پرسپولیس هنوز تمام نشده است، داور به تنهایی تصمیم‌گیرنده نیست

تهران (پانا) - کارشناس داوری فوتبال کشورمان با اشاره به شرایط به وجود آمده در بازی تراکتور و پرسپولیس و متوقف شدن این دیدار گفت با توجه به شرایط موجود، داور تنها فرد تصمیم‌گیرنده نیست اما نظر نهایی را او اعلام می‌کند.

کد مطلب: ۱۲۸۰۵۲۳
لینک کوتاه کپی شد
سرنوشت دیدار جنجالی تراکتور و پرسپولیس چه می‌شود؟

به گزارش ایرنا، نوید مظفری اظهار داشت: پرتاب سنگ و اشیای دیگر از سوی هواداران تراکتور، موجب شد تا شرایطی به وجود بیاید که این بازی متوقف شود.

وی ادامه داد: در قانون، به صورت صحیح تاکید نشده که اگر چندبار این اتفاق تکرار شود، داور می‌تواند بازی را قطع کند اما توصیه بر این است که مسئولان ورزشگاه و برگزاری رقابت‌ها، با توصیه به هواداران از آنها بخواهند تا با آرامش بازی را دنبال کرده و اجازه بدهند روند معمول بازی پیگیری شود.

مظفری تاکید کرد: داور در چنین شرایطی بهتر است صبوری کند، بعد از آن که آرامش روی سکوها برقرار شد، می‌تواند بازی را ادامه دهد و ادامه بازی بهترین تصمیم بود.

این کارشناس داوری در خصوص این که اگر خود او در این بازی قضاوت داشت، چه تصمیمی می‌گرفت؟، گفت: تصمیم من هم ادامه بازی بود.

وی ادامه داد: با توجه به این که این اتفاق چندبار تکرار شد، داور تصمیم گرفت به صورت موقت بازی را قطع کند تا نشان دهد این احتمال وجود دارد که جریمه جدی‌تری در راه باشد. اگر مجموعه عوامل بازی به این نتیجه برسند که امکان بازی نیست در نشستی فوری به جمع‌بندی می‌رسند و داور در نهایت تصمیم نهایی را گرفته و آن را اعلام می‌کند.

مظفری تاکید کرد: هنوز بازی تمام نشده و الان در حال بررسی شرایط هستند.

ایسنا نیز نوشت، تراکتور و پرسپولیس امروز(پنج‌شنبه) در چارچوب هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال به مصاف هم رفتند اما این دیدار به دلیل جنجال تماشاگران تراکتور نیمه‌کاره باقی ماند و داور در دقیقه ۷۲ و در ساعت ۲۰:۳۶ بازی را متوقف کرد.

براساس ماده ۱۳ آیین‌نامه مسابقات لیگ برتر، اگر داور مسابقه‌ای بنا به دلایل قهری پیش از پایان زمان قانونی بازی را متوقف کند، داور با همکاری مسئولان برگزاری مسابقه باید مانند بندهای ۱، ۲ و ۳ ماده ۱۲ عمل شود. در ماده ۱۲ گفته شده، بازی به مدت ۳۰ دقیقه تعلیق می‌شود تا شرایط به اندازه کافی برای شروع مسابقه مناسب شود. حال اگر با در نظر گرفتن یک تعلیق ۳۰ دقیقه‌ای امکان آغاز بازی فراهم نشود، ۳۰ دقیقه تعلیق دیگر در نظر گرفته خواهد شد.

در نهایت در صورتی که بعد از پایان زمان انتظار دوم در بند ۲ و نبودن امکان برگزاری مسابقه، سازمان لیگ در خصوص شروع مجدد یا لغو مسابقه تصمیم نهایی را اتخاذ می‌کند.

هم‌چنین براساس بند ۲ ماده ۱۳، در صورتی که یک مسابقه در هر زمان از بازی توسط داور ناتمام رها (تعلیق) شود، مسابقه روز بعد از همان دقیقه (تعلیق شده) با شرایط موجود زمان توقف مسابقه (احتساب گل‌های به ثمر رسیده)، دریافت اخطار (کارت زرد)، اخراج (کارت قرمز) بازیکنان و دیگر اعضای تیم و هم‌چنین با همان لیست اسامی بازیکنان و دیگر کادر فنی ادامه پیدا می‌کند.

ذکر این نکته حائز اهمیت است که در بند ۷ ماده ۱۳ آمده است که امکان درخواست تجدید نظرخواهی تیم‌ها از تصمیمات اتخاذ شده در ماده ۱۲ و ۱۳ وجود ندارد و تصمیمات هیات برگزاری نهایی است.

به همین دلیل اگر سازمان لیگ فوتبال این بازی را نیمه کاره در نظر بگیرد و اقدام به ادامه یا برگزاری دوباره دیدار تراکتور و پرسپولیس نکند، براساس بند ۵ ماده ۱۳ آیین نامه مسابقات و ماده ۶۲ آیین‌نامه انضباطی فدراسیون فوتبال تصمیم‌گیری خواهد شد.

براساس ماده ۶۲ آیین‌نامه انضباطی فدراسیون فوتبال، اگر به علت رفتار (اعم از فعل یا ترک فعل) یک تیم یا رفتاری که یک باشگاه (تیم) مسئولان آن شناخته شود (به استثنای قوای قاهره)، یک مسابقه برگزار نشود یا نیمه تمام بماند، باشگاهی (تیمی) که مسئول شناخته شود توسط کمیته انضباطی ۳ بر صفر بازنده اعلام و ضمنا به پرداخت حداقل ۵۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی به علاوه کلیه خسارات وارده به سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال محکوم می‌شود. کمیته انضباطی باید ظرف مدت یک هفته به موضوع رسیدگی و مبادرت به صدور رای کند.

در این مورد باید دید که جنجال تماشاگران تراکتور در یادگار امام جزو قوای قاهره یا به عبارت ساده‌تر، مواردی که از اختیار و کنترل باشگاه تراکتور بوده، در نظر گرفته می‌شود یا خیر. البته این امکان هم برای پرسپولیسی‌ها وجود دارد که با توجه به شروع جنجال اصلی از پرتاب اشیاء داخل زمین به سمت تماشاگران تراکتور توسط امید عالیشاه، وی مقصر شناخته شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار